Anne

 

Успешните методи на професионалистите,
които можете да приложите и у дома

Експресно сияние в 3 лесни стъпки от Anne Semonin

Anne Semonin Paris е професионален козметичен бранд, успешно наложил се в световен мащаб заради иновативния си подход в грижата за кожата. Професионалните терапии на Anne Semonin се адаптират и персонализират изцяло според нуждите и особеностите на Вашата кожа. 

Неслучайно първата „Терапия по мярка“ Anne Semonin е била създадена специално за принцесата на Монако Грейс Кели през 70-те години на 20-ти век. Своята „Терапия по мярка“ Anne Semonin можете да откриете в едни от най-престижните салони за красота и в България!

Нашите бюти терапевти препоръчват няколко подходящи за сезона процедури, лесни за изпълнение в домашни условия и незабавно подсилващи естествения блясък и сиянието на лицето:

1.Възстановяване и хидратация само за 10 минути.

ГЕЛ МАСКАТА НА ANNE SEMONIN PARIS е идеално решение през всеки сезон, но през летните месеци нашите бюти терапевти съветват да я съхранявате в хладилник, за да я нанесете охладена. 

Богата на етерични масла и фини растителни смоли, тази активна маска изпълва фините линии и бръчките, овлажнява и тонизира кожата. Резултатът е видим веднага.

Paris

2. Криотерапия с моментален ефект.

ЛЕДЕНИТЕ КУБЧЕТА на Anne Semonin са едни от най-харесваните продукти на марката. Невероятното съчетание между неврокозметични съставки, интензивно действащи серуми и лед отдавна е спечелило доверието на нашите клиенти. 

Само за броени минути кожата на лицето и зоната около очите е озарена и съживена, без следи от умора! Ледените кубчета на Anne Semonin Paris са перфектното решение преди всяко важно събитие.

 Само не забравяйте да ги съхранявате в камерата на хладилник, за да са на Ваше разположение винаги, когато случаят изисква да изглеждате зашеметяващо.

3.Перфектният финален щрих.

ЛОСИОН ЗА МОМЕНТАЛЕН БЛЯСЪК GLOW. Само с едно нанасяне осигурява изискан тен и сияен ефект на „кожа, целуната от слънцето“. Ако желаете да подсилите тена си, нанесете повече от веднъж. Съдържа единствено натурални съставки, като масло от кайсиеви ядки, портокалова вода, екстракт от доматени семки. 

Добавените светлоотразителни и коригиращи пудри се адаптират към всяка кожа, за да гарантират Вашия съвършен тен през целия ден. Веднъж нанесен, лосионът не се разтича или размазва, не оцветява дрехите! Чудесна алтернатива на фондьотена. Лесно се отстранява заедно с грима.

Количка