Love Stories

Тема на броя

Никога не е късно да
кажеш "ДА" на любовта

Живеем в ерата на клишетата. Все по-често се борим с тенденцията, че една жена след 30 вече не е годна за marriage material, „окъсняла“ и я чака мрачното бъдеще на стара мома. На фона на социалните догми все повече дами стават майки дори и след 45. Много бракове се разпадат, а обществото не спира да лепи етикети. Господата са като хубавото вино и стават все по-хубави с годините. 

Дамите пък спряха да „увяхват“ и след като направят бляскава кариера, срещат истинската любов. Много често – дълго след като обществото го намира за задоволително. В Холивуд браковете и разводите са ежедневие. Както и в реалния живот. Просто за едните четем в списанията и следим в реално време развоя на събитията в социалните мрежи. Другите се случват някак между другото. Не една жена и не един мъж са открили любовта след 40. И са минали под венчилото. И са си родили деца. Просто защото те знаят, че никога не е късно да кажеш ДА на любовта…

Амал и Джордж Клуни

Тя е на 36, той е на 53. Само след едногодишна връзка, през септември 2014-та, заклетият холивудски ерген Джордж Клуни се жени за Амал. Тя е нетипичната красавица, с неправилен нос, но перфектен гардероб. 

Вълнуваща адвокатска кариера и усмивка за милиони, която открадва сърцето на Клуни и днес двамата са родители на близнаци, след 9-годишен брак.

Emma 

Ема Хеминг и Брус Уилис

Тя е доста по-млада от него. Имат 23-годишна разлика. Женят се през 2009-та, когато екшън звездата е на 54, а моделката на 31. Брус и Ема имат две дъщери и са щастливо женени и до днес.

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

Горещата холивудска красавица с мексикански корени и френският мултимилиардер са заедно над 15 години. Когато минават под венчилото, тя е на 42, а той на 47. Двамата имат обща дъщеря – Валентина Пино. 

Докато CEO-то на Kering има още 3 деца от предишни връзки, Салма Хайек се гордее с едно-единствено дете.

Rachel

Рейчъл Уайс и Даниел Крейг

Когато британската актриса и агент 007 се женят, тя е на 41, а той на 43. Той има предишен брак, а тя не. Двамата нямат общи деца, поне засега. Но и двамата са родители – той на момиче, а тя на момче. На сватбата им през 2011 година има само 4-ма свидетели.

Джесика Частейн и Джан
Лука Паси де Препосуло

Една красива симбиоза между Холивуд и модата с капка синя кръв. Тя е носителка на Оскар и една от най-красивите актриси с британски корени и огнени коси. 

Той е изпълнителен директор на Moncler и носи титлата граф и е от една от най-старите аристократични италиански фамилии. Тя е 5 години по-голяма от него.

Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин

И двамата са над 50, когато се влюбват. От 1998 година са семейство и днес, и двамата над 80, сияят от любов. И двамата са ветерани в Холивуд, а тя има и успешна музикална кариера. Двамата могат да се похвалят с награди Еми, той със звезда на Алеята на славата, а тя и с Оскар, Тони и Грами.

Barbra 

Хилария и Алек Болдуин

Тя е на 39, той на 65. Двамата се женят през 2012-та и днес имат 7 деца. Йога инструкторката и холивудският актьор са пример за това, че любовта не се интересува от възраст. 

През 2021, след нелеп инцидент на снимачната площадка по време на снимки, Алек Болдуин случайно застрелва кинематографа Халина Хътчинс и ранява режисзорът Джоел Суза. След повдигнати обвинения срещу актьора, той е оневинен в началото на 2023.

Количка