Sozopolis

Affordable luxury

Sozopolis - Любов от пръв поглед!

Там където Странджа планина се слива в прегръдка с вълните на Черно море, в местността Буджака, гр. Созопол, ще откриете едно истинско райско кътче – вилно селище “Созополис”. 

Част от хотелската верига “Шарлопов Груп”, “Созополис” е проектиран и изпълнен като реплика на стария град Созопол, с неговата типична архитектура и атмосфера, калдъръмени улички и еркерни къщи. 

Разположен на скалистия полуостров “Колокита”, комплексът посреща своите гости със спираща дъха панорамна гледка към морското крайбрежие. Тук е осъществена идеята за лайфстайл, който съчетава в себе си традиции и модернизъм, лукс и история, романтика и свобода. 

Тук ще можете да се почувствате спокойни, да се разходите по търговската улица и да разгледате  галериите и малките бутикови магазинчета, да вкусите от многобройните кулинарни изкушения в ресторантите на комплекса, да релаксирате край басейна с коктейл в ръка и да се наслаждавате на завладяващата гледка, съзерцавайки танца на вълните.

Когато прекрачите прага на ваканционните ни къщи, ще усетите, че влизате у дома си. Всеки детайл в тях е изработен с прецизност и внимание, зад които стои висок професионализъм. Финото усещане за ненатрапчив лукс ще направи почивката ви пълноценна и запомняща се, за да можете с нови сили и свеж ум, да се завърнете към динамиката на натовареното ежедневие. 

Тук всяка сутрин, щом отворите очи, погледът ви ще среща топлите слънчеви лъчи, а шумът на вълните ще ви подарява неподправеното усещане за безвремие, свобода и релакс.

Nature

Созополис е любов от пръв поглед – създаден с много опит и професионализъм, с много любов и една основна цел – да се почувствате в своя дом, далеч от дома и да запазите място в сърцето си за едно райско кътче, което винаги ще ви очаква за иситнска морска ваканция и незабравими спомени.

Адрес:

Гр. Созопол, ул. Виа Понтика №109

Контакти:

  • Тел. +359 897 85 02 18; +359 879 80 14 74
  • E-mail: reservations@sozopolis.bg
Количка