Home

Автор: Калина Николова

Да запазим още малко
лято у дома

Лятото е прекрасно и дори и отпускът да e свършил и отново да сме в активна работна среда, сме ви подготвили няколко чудесни интериорни идеи, с които да запазим още малко лято в дома или в офиса.

ЦВЕТОТЕРАПИЯТА е отличен начин да се използва въздействието на цветовете, за да се подобри и възстанови енергията на тялото, особено с плавен преход от лежерен към работен режим. В този ред на мисли, синият цвят например отпуска и успокоява. Забавя пулса и дишането, освен това кара хората в гореща и влажна среда да се чувстват по-прохладно. В комбинация със светли и земни тонове в така актуалния бохо стил ще добави безбрежна емоция у дома или на работното място.

Друг чудесен трик в декорацията на дома, с който успешно да си ПОДАРИМ АСОЦИАЦИИ С МОРЕ И БЕЗБРЕЖИЕ, са стайните растения и особено пампаската трева. Така харесваната през последните години кортадерия е изключително добър похват, който освежава дома и е подходящ дори през всеки сезон.
Малка хитринка е да ОБОСОБИТЕ КРАСИВА ЗОНА ИЛИ „ПЛАЖЕН КЪТ“ на терасата у дома или балкона на офиса, където всеки път ще излизате с усмивка, за да презаредите. 

Сигурни сме, че и вие като нас носите по някой любим трофей от екзотична почивка или любим остров – кокосов орех от любим коктейл, който може да ползвате като поставка за свещ. Нетипичен камък и безброй раковини, рапани и красиви миди със слюда, които всеки път ще играят на слънчеви зайчета с въображението ви през зимните месеци. 

Тези елементи се съчетават лесно и носят много чар в интериора. Комбиинират се идеално както с рустик стил, така и с етно и ориенталски мотиви, които отново да донесат усещане за море.

Summer

В този ред на мисли – МАРОКАНСКАТА КОНЦЕПЦИЯ в интериорния дизайн е още един отличен похват за атрактивна декорация, припомняща ни морска тематика. Мароко взима цветовете от красиво заобикалящи пейзажи – синьо от Атлантическия океан, зеленото на Средиземноморието, блестящото злато на сахарските пясъци и красивите нюанси на червено в африканските залези.

АРКА под формата на прозорец на стената или рафт са нестандартна интерпретация и ефектен кът, който със сигурност ще прави впечатление в дома ви.
Не на последно място, за да запазите лятото в дома си – заложете на ЕФЕКТНИ АКСЕСОАРИ. 

Тишлайфер с красива декорация от лимони и сини орнаменти, който те отвеждат мислено до омайните улички на Амалфи и Позитано, винаги ще усмихне всеки гост и приятел, дошъл на чаша вино, за да си припомните красивите летни спомени.

Количка