Лукс в сърцето на Дубай:

Bugatti Residence by Binghatti

Пустинен град, направен от стъкло и метал, със сгради, издигащи се в небето над ОАЕ – един модерен оазис за милиардери, който е достъпен за всеки с вкус към живота.

Bugatti Residence by Binghatti е място, което събира в себе си най-луксозните удобства, които можете да си позволите в 21. век. 

Сградата разполага с общо 182 резиденции. The Sky Mansion Penthouse Collection предлага 11 пентхауса, идеални за тези, които търсят ново ниво на живот в модерния град. Собствениците на тези жилища ще разполагат и с частен асансьор.

Dubai

Всяка резиденция има частна тераса с басейн и прозорци от пода до тавана със спираща дъха гледка към центъра на Дубай, Business Bay и водния канал на града. Сред другите удобства са спа, фитнес зала, център за тренировки, камериерски услуги, VIP салон, паркинг, частен плаж и какво ли още не… Можете да паркирате автомобила си директно в пентхауса.

Дизайнът и архитектура на BUGATTI Residences от Binghatti пресъздават движенията в природата, нейната жизненост и излъчват чисто богатство. Фасадата се отличава с плавни линии и фини извивки, вдъхновени от спокойния живот на Френската Ривиера.

Със съвсем ситен текст в сайта на Bugatti Residence by Binghatti разбираме, че цените започват от $5 милиона +…

Количка