Cover Story

Небето ни е граница!

Него познавам отдавна. Знам, че като влезе през вратата, ни очакват няколко минути смях и „развалена дисциплина“. Безкрайно позитивен и усмихнат, страшно възпитан и невъзпитан едновременно. Можеш да припаднеш от набора думи, който има, и начина, по който ги съчетава. Няма как да не харесваш Даниел Бачорски. 

Нея съм монтирала няколко пъти, когато се е появявала на модни ревюта. Висока, дисциплинирана и великолепна, когато се усмихне. На живо – млада, красива и с най-жестоката коса, която съм виждала. Оказва се точно такава, каквато ви я описах – усмихната, дисциплинирана и великолепна. Няма как да не харесаш Атанасия. Фотосесията минава неусетно, защото и Даниел, и Атанасия имат натоварен график. Това не означава, че не беше забавно. Тя е помислила за всичко, освен едно – вратовръзка за Даниел. 

_B3A4676

Family

_B3A4745

Daniel

Ще разберете от снимките… Решиха да се облекат сами за фотосесията – в пълен синхрон с пъстрия им, шеметен и забавен живот. Има блясък, има цвят, има хумор. Тя знае как да позира, той няма никаква представа и това е едно от нещата, което ги прави две идеални половини на едно цяло.  Не се държат като звезди, макар цяла България да следва профилите им, да знае подробности за живота им и със сигурност гледа риалитито им. Земни са, а летят. А ние политаме с тях и си говорим за живия живот, за онзи в социалните мрежи, за красотата, любовта и важните неща. 

Cover Story

Към Даниел

На снимки, на събития, на стори в социалните мрежи - винаги се смееш, кои са моментите обаче, в които не ти е смешно?

Обожавам живота и това да се смея. Обожавам и да го показвам. Всички ние имаме нужда от позитивизъм и добро настроение. От смях! Смея се дори когато губя! Защо? Защото след загуба зная коя е била причината и пак се смея. Знам какво да направя другия път! Не ми е смешно само когато става въпрос за здравето на някой от близките ми! Тогава плача!

Вярвам, че повечето ти последователи са луди фенове на гардероба ти - каква част от живота ти заема модата?

Както и да прозвучи – модата съм си аз самият – настроението ми, начинът, по който приемам нещата, възгледите ми.  Оттам идва и по-екстравагантният ми стил, който най-вече се изразява в цветове! Ярките! Обичам ги, защото създават настроение! 90% от гардероба ми е дело на жена ми! Тя се грижи за него!

„Не е срамно да си чистач", а има ли нещо срамно на този свят, което не трябва да се показва на хората?

Всички сме хора и всичко човешко не ни е чуждо, колкото и да се правят много хора на икони, богове или висши нечовешки създания. Според мен трябва да се показва всичко, но да бъде съобразено в кой момент и пред кого, в зависимост от приемника на информация, и то най-вече визирам децата.

Пътят към успеха е дълги години работа или билет с бързия влак към върха?

Билет?!?!? (избухва в смях Даниел) Всъщност е билет, който избрах да си купя и да извървя най-тежкия път, за да стигна до успеха!  Най-трънливият, най-тъмният, най-страшният, но и най-сладкият в последствие!

_B3A4885
_B3A4552

Горд баща на две деца - как възпитаваш Емели на любов? А Даниел?

Възпитаваме и двамата с мноооого любов и постоянно повтаряне на думите “Обичам те”! Това не трябва да е срам, а ежедневие! С Емели съм по-нежен, защото трябва да стане дама, докато с Даниел съм малко по-сдържан откъм нежност, защото е момче! Но и двамата знаят истинското значение на ОБИЧАМ ТЕ❤️!

"Бачорски" просто фамилия ли е, или е съдба?

Бачорски е обикновено фамилно име, което успях да направя синоним на Труд, Борба, Човещина, Успех, Чистач и най-вече на думата ЩУР! Радвам се, че не е от стандартните български фамилии, завършващи на -ОВ. Обичам името на семейството ни.

Разкажи ни за проекта "Bachorski & Златната ябълка".

За това не може да се разказва. Това трябва да се гледа. На 19-ти октомври започваме с първи епизод на първи сезон.  Просто гледайте. Обещавам ВЗРИВ от чувства, емоции и много различни персонажи. Категоричен съм, че зрителите не са виждали такова семейство и обещавам да видите много във всеки аспект! Обещавам да гледате само истината, цялата истина и нищо друго освен истината, защото това е животът!

Ако те помоля да подредиш 3-те най-важни неща в живота си, как ще ги подредиш и кои са те?

  1. Личното ми семейство – Атанасия, Емели и Даниел!
  2. Цялото ми семейство – братя, сестра и родители!
  3. Професионалното ми семейство – колегите ми!
Към Двамата

Блиц Въпроси

Кое е любимото ви място, на което винаги ще се връщате?

Със сигурност Малдиви, там разбрах, че съм бременна. Свързвам го с нещо сантиментално. А и това наистина е най-романтичното място за двама влюбени. 

Кой избира следващата дестинация за пътешествие?

Избираме я заедно, но аз се занимавам с организацията на пътуването. 

_B3A4490

Questions

_B3A4816

Кой е по-склонен да се изгуби в непознат град?

Определено Даниел! – смее се Атанасия. В стремежа си да си почине, изобщо не се затормозява да гони ориентир от къде минаваме и какво се случва. 

Кой се успива за работа?

Отговорът е същият – Даниел. Той си навива по 3 аларми и пак заспива. Аз винаги навивам само една аларма и ставам веднага щом я чуя, така избягвам успиването. 

Кой е по-строгият родител?

Аз съм по-строгата, той повече ги лигави и им угажда. Но мисля, че това е така във всяко семейство. Разбира се, когато е за нещо сериозно – и двамата сме на едно мнение и децата знаят, че нямат избор

Кой е модната икона?

Е, предполага се, че жената. Ако мъжът е модната икона вкъщи… по-добре да няма мъж. 

Кой се извинява първи след скандал?

Даниел по-често прави първата крачка за разговор, когато сме скарани, но тук да отбележа, че в 80% от случаите той е бил и виновният! (усмихва се Атанасия) Знам ли, че съм права, няма какво да ме бутне. Инатът в мен е голям. Но в последно време работя над себе си. 

Кой каза първи „Обичам те"?

Даниел каза за първи път „Обичам те”. Той се изказва по-емоционално, а аз съм дървото в това отношение. Трудно се разкривам и държа емоциите в себе си, докато не съм сигурна на 100%, но кажа ли го, вярвай ми – до гроб е.

Cover Story

Към Атанасия

Кое е най-вълнуващото в живота на Майката? А на Звездата?

Най-вълнуващото нещо да бъдеш Майка е усещането, че сърцето ти тупти в две тела. Тази безгранична Любов…никога не съм предполагала колко велико чувство е това! Звездите са далеч от мен – в небето. Вълнуващо е, че хората искат да се докоснат до теб. Спират те, за да се снимат, пишат ти, за им отговориш. Но усещането да си разпознаваем, върви ръка за ръка с носенето на отговорност за това какъв пример даваш. 

_B3A4805

Atanasia

_B3A4855

Work

Голяма част от живота си разкриваш в социалните мрежи, но кое е нещото, което няма място там?

В социалните мрежи разкриваме само положителните неща в живота ни. Там не показваме болката, трудностите, напрежението и проблемите, с които се сблъскваме. Защото хората искат да им дадеш нещо положително, с което да им оправиш деня. 

Рокля и токчета или дънки и маратонки - как най-лесно се изкачваш до върха?

Пътят към върха е твоята сигурност, че ще свикнеш там. А до него ще облечеш и рокля, и пижама, и тръни, и ще ходиш бос. Но ако ме питаш какво искаш да видят хората – това, разбира се, са токчетата и роклята. 

Как балансираш между работата, социалните мрежи и семейството?

Честно ли? Преди няколко месеца бях пред пълен емоционален срив, покрай работата, социалните мрежи и недоспиването и пътуванията. Часовете в денонощието не ми стигаха, за да свърша всичко. Това беше моментът, в който с Даниел взехме решение майка ми да се премести да живее с нас и да ни помага с домакинството и децата. Трудно е да балансираш, винаги едното е за сметка на другото. При нас известността, работата, децата и възможностите за развитие се случиха в един момент. И когато си на гребена на вълната, не може да си позволиш да паднеш.

Красотата е твоята професия - издай ни една женска тайна, с която всяка сутрин да се будим красиви?

Най-красива е обичаната жена! Там е разковничето. Търсете Любовта и дарявайте Любов. Бъдете душевно красиви! Все пак не забравяйте да си нанасяне хидратиращ крем сутрин и вечер, но не взимайте много навътре някоя излязла бръчка или натрупан килограм, защото животът е твърде кратък. И докато се вглеждате в тези дребни неща, часовникът тиктака. 

Издай ни тайната на перфектната снимка в Instagram.

70% от тайната за перфектен кадър се крие в добрата светлина и хубав апарат, останалите 30% са за обработката на цветовете след заснемането.

Кое е най-важното качество на една успешна жена?

Да си успешен е съвкупност от много, много качества. Ако трябва да назова най-определящото – това е гъвкавост. Оттам вече произлизат женственост, но и твърда борбеност. Хитрост, но и честност. Усещане! Нежност и грациозност. Остър ум и премисляне два хода напред. Мисля, че жените много добре владеем тези качества. 

_B3A4627

Woman

_B3A4640

Какво би казала на всички момичета, които те следват в Instagram и искат да приличат на теб?

Винаги да отстояват себе си и това, в което вярват, но и да се научат да правят компромиси! Много да работят и да дават 120% от себе си с каквото и да се захванат, без да имат очаквания за одобрение или похвала. Но понякога да намират време и за себе си, макар и мъничко! 

Да бъдат максималисти, да мечтаят и да се борят за мечтите си, защото те се сбъдват! Да се борят за Любовта и когато я срещнат, да я съхранят и изградят здраво семейство.

Количка