Салони за Красота

Beauty Time with Murphy

За нея:

През последните няколко сезона се появи тенденцията за ултра дълга коса при дамите - но как се поддържа естествено дългата коса?

Дългата коса изисква фокус на грижата в дължините. Препоръчвам периодична диагностика при специалист, който да ви предложи подходяща персонализирана грижа под формата на серуми, масла и термозащита. Всичко това цели предотвратяване на накъсването и запазване на косъма здрав и подхранен. 

code life-Murphy
Beautiful brunette girl in move with a perfectly smooth hair, and classic make-up. Beauty face. Picture taken in the studio on a white background.

Есенно-зимното време предполага по-ниски температури - какви грижи са ни подготвили салони Мърфи за новия сезон?

Грижа на молекулярно ниво. Аз и екипът ми от професионалисти сме прецизни и с индивидуален подход спрямо грижата за всеки един клиент, но всеки ритуал или терапия през зимата трябва да действа на молекулярно ниво, в дълбочина. Важно е да знаем, че косата има нужда от също толкова интензивна грижа през зимата, както и през лятото.

Дамите, които искат да променят цвета на косата си преди зимата - какво трябва да знаят и какво бихте ги посъветвали вие?

Тази година светлината на прожекторите е насочена към естествено изглеждащите цветове. Обикновено наблюдаваме голяма вълна от дами, които от тъмна коса искат да преминат в по-светлата гама. Факт е, че брюнетките изживяват своя момент на блясък през есен/зима 2023/2024. 

Важното е дамите да се грижат за този така пленяващ gloss финиш на almost-black нюансите, който може да се постигне със стайлинг продукти под формата на спрей или продукти за грижа със или без отмиване.

За него:

Какви са тенденциите в мъжките бради и прически за есенно-зимния сезон 2023/2024?

Една вечна класика в мъжкото оформяне винаги ще остане French Crop. Със своите разновидности тази форма е подходяща за почти всеки един мъж. Класическият Fade е изместен от High Fade, който стана особено популярен сред мъжете с къдрава коса, която контрастира в горната част.

Ако един мъж никога не е поддържал брада и мустаци, но иска да започне - какво трябва да знае?

Въпрос на търпение е, защото има малко по-дълъг период на преминаване от гладка кожа към вече израснала брада, която да се оформи спрямо предпочитанията. 

Процесът на израстване на брадата и мустаците много наподобява спортен режим. Трябва да знаете коя е крайната цел, към която се стремите, за да знаете какви стъпки да включите по пътя на постигането й. в случая продуктите и начинът на подстригване са от изключително значение.

beautiful-keratin-treated-hair (1)
murphy.style

Какви грижи трябва да полагат господата за своята брада и мустаци през есенно-зимния сезон?

Може да прозвучи странно, но грижата за кожата на лицето е от основно значение. Истината е, че здравата кожа е предпоставка за поддържането на подхранена брада. През есенно-зимния период е важно и да се наблегне на използването на повече крем продукти и масла за подхранване.

Количка