Какво знаем за:

Звездните майки и техните деца

Едва ли е лесно да имаш известни родители. Холивуд, модният и  музикалният бизнес гъмжат от известни майки и дъщери. Целият свят говори за тях, познава лицата им, следва ги в социалните мрежи. 

Понякога обаче децата успяват да задминат популярните си майки и не живеят в тяхната сянка. Но пък и често тръгват по техните стъпки. Предава ли се усетът към модата по кръвна линия? Раждат ли се певците в семейства на певци? И колко звездни майки и дъщери има в Холивуд? Ще се опитаме да разберем сега…

Famous

Crawford

Какво знаем са:

Синди Крауфорд и Кая Гербер

Супермоделите раждат супермодели. В семейството на Синди и Кая това важи с пълна сила. Крауфорд и до днес носи с гордост и достойнство титлата на топ модел. Кая, която е на 22, дебютира на модния подиум през 2017 и веднага стана хит във фешън индустрията.

Неизбежно бе сравнена с майка си, а с темпото, с което се развива, може съвсем скоро да я задмине по успехи.

Какво знаем са:

Бионсе и Blue Ivy

Най-голямата дъщеря на Queen Bey и Jay Z Blue Ivy е само на 11, но вече се е появявала на сцената. Първородното дете на една от най-любимите музикални двойки в света бе част от танцовия тийм на Бионсе по време на нейно шоу в Ню Джърси тази година. Очевид-но, както модата се предава по ДНК, същото е и с музиката.

Blue Ivy

Какво знаем са:

Голди Хоун и Кейт Хъдсън

Любовта към киното и светлините на прожектори-те се предава по наследство. През 70-те години Голди Хоун стартира кино кариерата си, а дъщеря ѝ Кейт още в началото на 90-те. Двете рядко се появяват заедно на червения килим, но когато го направят, се превръщат в истински фурор.

Какво знаем са:

Лиза Бонет и Зоуи Кравиц

Kravitz

С майка актриса като Лиза Бонет и баща – велик музикант като Лени Кравиц – Зоуи Кравиц опреде-лено излезе от сянката на популярните си родители. Стартът даде участието ѝ в сериала „Големите малки лъжи“, а след това последва и великолепна модна кампания за YSL.

Moss

Какво знаем са:

Кейт Мос и Лила Мос

Отново моден звезден семеен тандем. Ако има супермодел на супермоделите, то това несъмнено е Кейт Мос. Абсолютен прецедент във фешън индустрията, тя е муза, вдъхновител и инфлуенсър за цяла една модна ера през 90-те. 

Днес Лала Мос, нейната дъщеря, крачи смело по стъпките на майка си. Започва да дефилира още на 15 с модно шоу на Miu Miu, а 4 години по-късно има няколко корици за VOGUE

Какво знаем са:

Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп

Тя е с френски корени благодарение на майка си, а баща ѝ е сред най-любимите лица на Холивуд. Лили-Роуз Деп успя да наследи от Ванеса Паради страстта към модата, а от Джони Деп любовта към киното. 

След като Паради бе дълги години посланик на Chanel, тя предаде щафетата на Лили-Роуз напълно заслужено. Сериалът The Idol, в който си партнира с певеца The Weeknd, бе противоречиво приет от филмовите критици, но определено спечели слава на младата Деп.

Depp

Smith

Какво знаем са:

Джейда Пинкет Смит и Уилоу Смит

Майката е актриса и тв хост, таткото е един от най-попу-лярните чернокожи актьори на последните 3 десетилетия. Джейда Пинкет Смит и Уил Смит са семейство от 1997-ма и макар с много скандални любовни сътресения, някак успяват да запазят брака си. Уилоу – по-малкото от двете им деца, тръгва по стъпките на родителите си в киното. 

Цялото семейство има и немалка музикална история зад гърба си. С времето Джейда и Уилоу все по-често се появяват заедно по светски събития и телевизионни програми. Наскоро и двете споделиха в ефир, че във времето назад са имали любовни увлечения по жени.

Какво знаем са:

Мелани Грифит и Дакота Джонсън

Тук положението е – три поколения актриси. Дакота насле-дява страстта към киното от майка си Мелани, а Мелани от своята майка Типи Хедрен, която играе във филма на Алфред Хичкок „Птиците“. Дакота Джонсън стана известна с ролята си в трилогията „50 нюанса сиво“.

Годишен абонамент за Дигитално Списание

69.99 лв

Годишен абонамент за Печатно Списание

280 лв

Прочети акценти от броя

Количка