Famous

Кои са:

Най-известните сестри в света

Те са известни. Родени са в известни фамилии и са се сродили със също толкова модерни семейни кланове. Таблоидите ги обожават, следят всяка тяхна крачка, всяка тяхна модна грешка, всеки бляскав момент от живота им. 

Те са най-известните сестри в света. Независимо дали в Холивуд, на тенис корта, на модния подиум, в музикалната индустрия – те са винаги заедно

Sisters

Beyonce

Какво знаем за:

Бионсе и Соландж

Queen Bey е 5 години по-голяма от сестра си Соландж. Докато Бионсе е на върха на музикална-та си кариера, Соландж също е наследила музикалните заложби на фамилията, но освен с пеене, се занимава и с писане на песни. Изявява се и като актриса.

Какво знаем за:

Мери-Кейт, Ашли и Елизабет Олсън

Може би най-известните близначки в света. Мери-Кейт и Ашли са любимото беладжийско холивудско дуо на децата от 90-те. Макар и с 3 години по-малка от тях, Елизабет Олсън ги задминава по височина. Тя също избира Холивуд за свой професионален път, а каките ѝ винаги са я подкрепяли.

Ashley

Bella

Какво знаем за:

Джиджи и Бела Хадид

Ако Мери-Кейт и Ашли са любимките на Холивуд, то Бела и Джиджи са любимки-те на модната индустрия. Те са модерните супермодели, достойни наследници на Наоми, Клаудия и Хелена. 

Джиджи е с две години и по-голяма от Бела, но двете редовно се появяват заедно на модния подиум. Бела има 29 международни корици за Vogue, а Джиджи – 45

Какво знаем за:

Ким, Кортни и Клоуи Кардашиян

Kourtney

Триото на инфлуенс културата и риалити предаванията. Кланът Кардашиян знае как да стане известен и да направи от това милиони печалба. 

На всички имената им започват с К и са сродени с друг ултра полулярен семеен клан – Дженър. Въпре-ки опитите на останалите Ким Кардашиян си остава най-из-вестната в семейството, а светов-ната ѝ популярност изглежда непоклатима.

Jenner

Какво знаем за:

Кендъл и Кайли Дженър

Модел и инфлуенсър – Кендъл е известна с котешката си походка и великолепните си фотосесии. Кайли си пада малко “лошото хлапе” в семейството, но въпреки някои издънки се превърна в един от най-младите selfmade милиардери в историята. 

Двете сестри имат свой моден бранд за дрехи, а Kylie Cosmetics напълни за няколко денонощия сметката на малката Дженър с милиони долари.

Какво знаем за:

Кейт и
Пипа Мидълтън

Аристократични, красиви и елегантни. Кейт и Пипа Мидълтън са близки и винаги са се подкрепяли. Кейт е с 2 години по-голяма от Пипа. Тя е омъжена, също има 3 деца, като сестра си и е писателка. 

Омъжена е за Джеймс Матюс – той е бивш автомобилен състезател, занимава се с финанси и хедж фондове, идва от богато и елитно семейство с хотелиерски бизнес.

Kate

Paris Hilton

Какво знаем за:

Парис и
Ники Хилтън

Наследничките на империята Хилтън колкото и да си приличат, толкова се и различават. Ники рядко влиза в светските новини, макар да е омъжена за Джеймс Ротшийлд от небезизвестната фамилия и да е сестра на Парис Хилтън, която таблоидите обожават. Ники отглежда трите си деца и е посветена на семейния живот. 

Парис, от своя страна, имаше бурен медиен живот, след като излезе секс видео с нея – това ѝ донесе световна известност. От 2021 година обаче и тя е омъжена за Картър Рум – предприемач и автор на книги забизнес израстване.

Какво знаем за:

Дакота и Ел Фанинг

Дакота води сестра си с 4 години и може би няколко холивудски филма. И две сестри Фанинг започват кариерата си в киното съвсем малки – Дакота на 5 години с телевизионна реклама, а Ел още на 3 години.

Дакота си е партнирала на екрана още от дете с актьори като Дензъл Уошингтън, Робърт де Ниро, участвала е в популярната поредица “Здрач”. Ел пък е изиграла роля в пореди-цата “Господарката на злото”

Dacota

Williams

Какво знаем за:

Серина и
Венъс Уилямс

Тенис дуото е сред най-известните в света. Те са и едни от най-богатите жени спортисти в света. Кариерата на по-малката от двете – Серина, е впечатляваща и задминава бързо Венъс. И двете са били номер 1 в световната тенис ранглиста.

Количка