Autumn

Тенденциите на 2023 г.

Есен в гардероба

Забързани работни дни, мрачни утрини и много дъжд – това е лошата страна на есента. А добрата? Изцяло нов гардероб! Ботуши! Черни рокли, шлифери и шапки. Макар и мрачна, есента е и най-цветният от сезоните. 

Дъждът се мени със слънчеви дни и може да ни изненада винаги. Затова и гарде-робът ни се променя според есенното настроение навън. Ето с какво да се вдъхновим…

Style

Khaki

Есен в гардероба!

Каки

Земен и много мек цвят, той е подходящ за почти всички сезони, а комбинацията с дънково е направо съвършена. Есента и зимата го обожават, а лятото напомня за пясъчните брегове на морския бряг.

Неутралността му го прави лесно съчета-ем с почти всички останали цветове и докато не е особено благоприятен за поява на червен килим, то е направо must have за street style визията.

В модата каки е символ на casual дрескода при мъжете, а при жените – на всичко, което можем да си представим. От ризата и шлифера, до панталона, чантата и обувките. Докато военният стил предполага сдържаност и строгост, които са типични за мъжете, жените успяват да внесат известна доза кокетност с аксесоари.

Есен в гардероба!

Зелено

Също като цвят каки, зеленото е земен нюанс и е подходящ за студе-ните месеци. Изключително лесно се съчетава с дънки или черно. Освен в класическото пясъчно, тъмнозелено-то е подходящ цвят за избор на красив оувърсайз шлифер. 

Земните тонове придават на тоалета нужната доза стил, дори можем да го завършим и  с маратонки. Карго панталони в зелено също са чудесен артикул за октомврийския гардероб. Така популярните панталони на 90-те се завърнаха и са перфектни за дамите, които си падат по мини чантите. 

Двата тренда се допълват идеално – можете да носите необхо-димите неща, които не се побират в чантата ви, в  джобовете на панта-лона си.

Green

Black

Есен в гардероба!

Черно

Каквото и да ви говорят модните издания, няма “ново черно”. То е само едно-единствено и е абсолютна класика. Нищо не може да го бие! Монохромната визия в черно не е задължително да е мрачна. С подходящи аксесоари в златно или сребърно можете да направите черния си тоалет закачлив, весел или пък old money стилен.

Черните боти от качествена кожа и черното палто от естествени материи са тотален must have за гарде-роба на всяка дама. Хубавото на тези два артикула е, че освен ултра стилна визия, могат лесно да се комбинират и с по-спортни дрехи.

Пробвайте да съчетаете палтото с груби спортни маратонки, а черните боти с дънково яке – ще останете приятно изненадани от резултата.

Есен в гардероба!

Бяло

White

Ето тук вече става интересно и не е за всеки. Както се казва -“някои още не сме пораснали достатъч-но, за да носим бяло”. Или поне не всеки ден. Ако си мислите, че този цвят е подходящ само за сватба, кръщене или лятно парти на плажа – грешите.

Бяло палто, бял кашмирен пуловер, вълнени бели панталони и кожени челси боти в бяло. С подобен тоалет ще “блестите” в мрачните октомврийски дни. 

Разбира се, ако навън вали, внимавайте и със сигурност не се придвижвайте с градски транспорт, поне не и в София. Колкото и да сте пораснали, няма да се справите с калта. Изберете по-топли нюанси на белия цвят – така със сигурност не чисто бяло. Така ще запазите “топлината” в аутфита.

Кой е вашият есенен цвят?

Количка