Code Fashion Special Awards 2023

Има брандове, личности и проекти, които няма как да влзат в номинация. Тяхното значение върху българската модна, бизнес и лайфстайл сцена са толкова значими, че Code Fashion TV винаги е готова да признае техните постижения. Именно затова Code Fashion Awards са отделили специално място за тези от тях, които заслужават признание.

Завладяващ автомобилен дизайн за 2022 – DS Automobiles

„За нас не е изненада тази награда. Очаквахме го защото DS4 получи награда за “Най- красив автомобил за 2022”. Така, че може би, тази награда е логичен развой на нещата.”

Марина Колева

Beauty place of the year 2022 - Vintage Dolls

„За мен това е една сбъдната детска мечта. Наистина много си мечтаех за такова нещо и вече е факт.”

Даниела Вълчева

Fashion place 2022 - La Maison De Katarzyna

„Ние винаги се стараем да създаваме виното не само като напитка, а и като мода, и като изкуство. Така че наистина голям комплимент за нас е, че точно вие като най- добрата модна медия в България го оценихте и наградихте с тази награда.”

Тихомир Стаменов

Best food and garden 2022 – Umami

„Наградата миналата година ни накара да примем за наша мисия популяризирането на японската храна още повече. Впрегнахме нашите усилия, за да създадем наистина, не само впечатляваща храна, но и zen атмосферата наЯпония в нашата градина.”

Георги Тодоров

Дебютиращ млад дизайнер 2022 - Доротея Борисова

„Да градиш собствен стил в България има своите плюсове и минуси. За мен лично не е трудно. Да, голямо предизвикателство е, винаги има хора, които ще го харесат и хора, които не, но аз смятам, че всеки трябва да следва себе си, да бъде себе си.”

Доротея Борисова

Международен бранд 2022 - MWM за България

„Нови сме на пазара, за една година постигнахме успех, който и ние не се надявахме и сме наистина развълнувани за признанието, което получихме!”

Зори Николова и Меги Петрова

Международен бранд 2022 - MWM за България

„Нови сме на пазара, за една година постигнахме успех, който и ние не се надявахме и сме наистина развълнувани за признанието, което получихме!”

Зори Николова и Меги Петрова

Посланик на българската мода по света - Иван Донев

„Смятам, че в момента това е най- правилното признание за мен. Наистина съм горд, защото се определям като такъв. Имам смелостта да твърдя, че аз съм посланик на всичко българско, защото съм горд, че съм българин.”

Иван Донев

Premium beauty бранд 2022 - Biologique Recherche

Аз съм изключително щастлива, че от няколко години познавам Biologique Recherche. Не познавам човек, който да не е използвал бранда и да не се съгласи с мен, че той действа! Преди не отделях толкова много време за грижа, а сега, когато го правя си казвам: “Това е времето за мен. Инвестирам в себе си дългосрочно да се чувствам добре.”

Евгения Джаферович

Premium beauty бранд 2022 - Biologique Recherche

Аз съм изключително щастлива, че от няколко години познавам Biologique Recherche. Не познавам човек, който да не е използвал бранда и да не се съгласи с мен, че той действа! Преди не отделях толкова много време за грижа, а сега, когато го правя си казвам: “Това е времето за мен. инвестирам в себе си дългосрочно да се чувствам добре.”

Евгения Джаферович

Семейство инфлуенсъри 2022 - семейство Бачорски

„Моето място къде е? Всичко е сега, тук и сега. При мен подготовка няма. Зодия Дева е подготовката, всичко е по конец. Аз съм обикновено разрухата на организацията и съм импровизацията. Така че, това съм аз.”

Даниел Бачорски

Unique shoe style 2022 - Dario Tomaleti

„Безспорно нашите продукти са изключително интересни, различни и уникални като качество и като визия. Едно от основните ми правила в дизайна е, че аз правя неща, които ми харесват на мен. Също таканашите продукти са handmade. Лимитирани. За много от нашите клиенти правим поръчкови модели.”

Dario Tomaleti

Бързо развиващ се Lifestyle бранд 2022 - H8S

„Идеята дойде преди почти 3 години. Беше на събитие, представяне на книга. Решихме да започнем с по-малки неща като тениски и шапки… така се роди страхотния ни бранд и то благодарение на екипа зад него. Вече имаме над 200 артикула. Всеки ден ставаме по- големи и по- големи и много се гордеем с това.”

Мика Стоичкова

Иновативно събитие на годината 2022

„За нас това е специално признание.”

Мила Маречкова

1440 2161 galina