Antony Langountin & Mia Touche

Antony Langountin 
 
Antony Langountin е български моден бранд с идеология, която поставя женското удобство и красота на пиедестал.
Дизайнерът Антон Узунов има дългогодишен опит като стилист и през годините често е изработвал сценични костюми, визии за музикални клипове и фотосесии.
Създава Antony Langountin през 2016 с желанието да изработва оригинални модели за дамите, които да съчетават в себе си женственост, но и практичност, подходящи за модерната градска жена, която знае как да изрази себе си чрез своя стил.
Колекциите, които предлага бранда обхващат както официалните вечерни линии и облекла, парти модели, ежедневни аутфити и спортно-елегантни силуети.
Antony Langountin е мястото, където всяка една жена може да открие подходящата модна визия за себе си.
 
Mia Touche
 
Жената може да бъде привлекателна и със закопчана догоре риза, без да показва и сантиметър плът. Нужен й е просто подходящ аксесоар, за да бъде завършена.
Мария Радославова е пазител на занаята обработване на кожа. Нейните аксесоари – чанти, чокъри, надгръдници, гривни – са изцяло ръчно изработени.
Нейно вдъхновение са изчистените и класически дамски дрехи, към които тя прибавя своите щрихи от естества кожа. Черпи идеи и от минимализма, архитектурата и геометрията, нейните модели са единствени и неповторими, с подпис Mia Touche.
2048 1365 galina