Fashion

Bulgarian Brand

Antony Langountin

Antony Langountin е български моден бранд с идеология, която поставя женското удобство и красота на пиедестал.
Дизайнерът Антон Узунов има дългогодишен опит като стилист и през годините често е изработвал сценични костюми, визии за музикални клипове и фотосесии.

Създава Antony Langountin през 2016 с желанието да изработва оригинални модели за дамите, които да съчетават в себе си женственост, но и практичност, подходящи за модерната градска жена, която знае как да изрази себе си чрез своя стил.
Колекциите, които предлага бранда обхващат както официалните вечерни линии и облекла, парти модели, ежедневни аутфити и спортно-елегантни силуети.
Antony Langountin е мястото, където всяка една жена може да открие подходящата модна визия за себе си.

Макар и най-вероятно в древен Шумер да не са познавали науката наречена статистика, някак интуитивно са усещали, че сочни и ярки устни привличат мъжкото око, повече от всяка голота или тоалет.

Продължаваме доста напред във времето – Англия през XVI век и кралица Елизабет – онази с бялата кожа и кърваво червените устни. И макар до преди нея и след нея църквата категорично да е забранила носенето на всякакъв грим, по време на нейното управление, червилото е на върха на модната стълбица и точно в центъра на женското сърце.

След това – гилотини и разводи по времето на кралица Виктория, за онези „развратници“, които носят червило.

Количка