От редактора

Писмо от редактора

Човешките сетива са 6. Code Life ще изпълни очите ти ти с красота и мода. Ще се докоснеш до красивата страна на живота. Ще вкусиш най-опияняващото вино. Ще чуеш най-актуалните лайфстайл новини, сякаш стоиш на първия ред на най-бляскавото събитие на света. Всичко това ще има аромат на лукс…

С интуицията си ще разбереш, че ние сме правилният избор.

#23

Ще си помислиш, че става въпрос за 2023. Съвсем не. Разгръщайки първия брой на Code Life, ще попаднеш на корица, каквато няма никъде по света.

23. Точно толкова лица ще преброиш на нея. Най-добрите в модната индустрия през изминалата година. 23-ма ПОБЕДИТЕЛИ. Най-добрите дизайнери, брандове, модели, трендсетъри, коафьори, гримьори, стилисти и фотографи в България. Тези, които са оставили отпечатък с работата си върху  нашето модно съзнание. Онези хора, които работиха неуморно през 2022, за да носим ние последните тенденции върху себе си.

Те заслужават тази корица, а ТИ заслужаваш дори повече. Независимо дали си сред онези, които държат Code Life в ръцете си или пък го притежаваш виртуално в телефона си, на компютъра си или таблета си, настани се удобно.

Аз и екипът ни сме се погрижили в следващите часове да се насладиш на хубавата страна на живота. Ще те запознаем с победителите от Code Fashion Awards 2023. Ще ти покажем дестинации, които да включиш в to do листа си за тази година, за да добавиш няколко вълнуващи печата в паспорта си. Ще те срещнем с тенденции, които задължително ще включиш в гардероба си през новия сезон. Ще те запознаем с интересни хора, които имат какво да кажат. Ще има мода, лукс, екзотика, цветове и ексклузивни кадри – всичко, което ти е нужно за един страхотен следобед, с изключително вино в ръка, тиха музика за фон и нетрадиционно дигитално изживяване.

Ако „разлистваш” този брой онлайн, то се приготви за нещо, което не си виждал и преживял досега. „Цъкай” смело, подготвили сме ти изненади.

Очаквай ни всеки месец, на същото „място”, с нови изненади. Защото Code Life не е списание. Code Life е преживяване, което ще докосне всичките ти сетива. 

Александра Томова

720 960 galina