Hairstyling

Hairstyling And Beauty Professionals

Mounir

Основана през 2014 г., групата Mounir е първокласна компания за дизайн на коса, която създаде революция във фризьорството, благодарение на постояните иновации и хармонизиране с пазара.

Основното седалище на Мунир Груп, управлявано от истински отдадени ентусиасти, извършва основните бизнес дейности. Като начало, франчайзингът е основният ключ за разширяване на дейността. С възхищение от марката Мунир и следване на сферата, която тази компания изгражда, далновидните бизнесмени са привлечени към начинанията на Мунир. Компанията приема, филтрира и избира подходящи лица, които да продължат успешния път с марката Мунир.

След 20-годишен опит с боите за коса, Мунир се посвещава на изобретяването на собствени професионални продукти за коса, в които няма невъзможни неща. Друга осъществена мечта, реализирана благодарение на отдадеността на каузата е напредналото обучение по трансформации на косата, което бе въведено в началото на 2020 г.

Групата Мунир създаде онлайн платформа под името IAMMOUNIR, която в рамките на поредица от образователни видеоклипове ще обучи и вдъхнови дизайнери на коса с нови техники за боядисване, подстригване, стилизиране, удължаване на косата и много други. Компанията се грижи за заснемането на видеа, които са лесни за разбиране и помагат на обучаващите се да достигнат напреднали нива.

Всичко това не би било възможно без любовта на аудиторията на Мунир, която може да бъде видяна в платформите в социалните мрежи. Тази любов е забележителна и представлява важна част от изгряващата империя на Мунир. Освен огромния брой негови последователи, е важно да се спомене, че аудиторията на Мунир е смесица от професионални дизайнери на коса и фенове от всички професии и възрасти.

Количка