Chocolate

Chocolate!

Anna’s Chocolates

Коя е Анна Кръчмарова?

През 2017 г., точно 4 месеца след раждането на втория ми син, станах “Мисис България”. Представих страната ни и на конкурса “Мисис Европа” в Гибралтар, където се класирах на трето място.

През 2020 г. се завърнах към истинското си амплоа и приех страхотното предизвикателство да участвам в шести сезон на кулинарното риалити шоу MasterChef.

Родена съм в Чирпан, но от 20 години живея в София. Щастлива съм със семейството си и с най-голямата любов в моя живот – малката ми дъщеря и двамата й по-големи батковци. До тях в сърцето ми има неизчерпаеми количества любов и … шоколад.

Как се роди любовта към шоколада?

Любовта към готвенето беше посята от дядо ми, още когато бях малка.Толкова много ми харесваше, че не се отказах, дори когато пораснах. 

Продължих да раздавам любов и щастие на хората около себе си с моите рецепти и постепенно осъществих своята най-голяма мечта – да имам собствена сладкарница някой ден.

Belgian

Какво предлага Anna’s Chocolates?

Ръчно изработените бонбони съчетани по прекрасен начин нестандартната визия с познатия традиционен вкус. А когато в тях са вложени висококачествени продукти, насладата е не само за сетивата.

Изборът на цветове, форми и вкусове е толкова голям, че човек трудно може да се спре само на един бонбон. Затова миксовете и луксозните сетове са най-предпочитани за подарък.

Ако трябва да опишеш любовта с шоколадов бонбон, какъв ще е той?

Бадемов марципан, шам фъстък, белгийски бял шоколад.

Количка