Old Hollywood Glamour на Оскарите

95-та церемония по връчването на наградите Оскар се проведе по традиция в Dolby Theatre в Лос Анджелис, Калифорния

Старата кино школа на Холивуд се събра с новото поколение изгряващи звезди на филмовия небосклон. И едните, и другите не разочароваха модните почитатели с визиите се. Дамите тази година бяха заложили на класически холивудски шик – много блясък, деликатни силуети и женствени кройки.

Джесика Частейн вече си има Оскар и тази година просто дойде, за да блести! Момичето с огнени коси, което смело си проправя път към върховете на Холивуд, се появи на червения килим на Оскарите с рокля от Gucci. Сребърен блясък и елегантен черен акцент подчертаваха фигурата ѝ. В допълнение за визията – нежни холивудски вълни в косите и огърлица със смарагди.

Салма Хайек и вече порасналата Валентина Палома Пино се появиха заедно на червения килим на Оскари 2023. Мама – в бляскава червена рокля на Gucci, Валентина се “match-на” с нея, с червена рокля с А-линия (която е наследила от майка си!), без презрамки и малка сребърна чантичка, също от Gucci.

Бяла рокля по тялото, голи рамене и паднали бели ръкави – по британски класическа, Емили Блънт събра овациите ни. Бялата кожа и бялата рокля тук не я направиха безлична, а напротив – истински аристократична. Визията бе завършена от нежни бижута на Chopard, небрежен кок и нюд грим.

Свикнали сме да виждаме Кара Девелин в скандално секси визии, скъсани дънки, мъжко сако и въобще най-яките tom boy визии за сезона. Но изобщо не сме разочаровани да я видим и в рокля. И то каква – Elie Saab изумителен червен цвят. BVLGARI бижута, които бяха точно на мястото си. И обувки от Stuart Weitzman. Строгият кок и опушеният грим я направиха една от най-красивите дами тази вечер.

 

Джейми Лий Къртис и на 64 има едни от най-красивите крака на света. И макар да не ги показва, ние знаем, че те са скрити под великолепната бляскава рокля от Dolce&Gabbana. Късата естествено побеляла коса и закачливият поглед бяха на мястото си. А черешката на вечерта не бе роклята на тази жена, а статуетката в ръцете ѝ! Джейми Лий Къртис е „Най-добра актриса в поддържаща роля“!

Количка