Trend of the month: Кобалтово сини мечти

Пролетта и нейните променливи женски времеви настроения понякога превръщат задачата за създаване на перфектен аутфит в мисия невъзможна, но в CODE LIFE MAGAZINE имаме решение и за този моден сценарий.

Независимо дали ви е обхванала пролетната умора и как се чувствате емоционално, синьото е цвят, който няма да навреди. Все пак то е цветът на морето, на слънчевото небе и на вечния деним.  Висшият цветен съд на Pantone обяви синьото за цвят на годината още през далечната вече 2020 г. От няколко сезона моден път си проправя неговият особено кралски братовчед -кобалтовото.

Неслучайно от кобалта се изработват магнити, а находищата му са изключително редки и ценени в Европа. Независимо дали ще заложите само на аксесоар в този цвят, на връхна дреха, на акцент в грима или на цялостна визия, спокойно можете да използвате кобалта като новото черно в гардероба си и да привлечете погледите към себе си с магнетична сила.

Независимо че все още сме далеч от морските лежерни дни, можете да пренесете това усещане за простор и дълбини в града. Един от най-големите бонуси на кобалтовото е, че идеално се комбинира с много нюанси. Това го превръща и в топ избор за връхна дреха като блейзър или тренчкот.

Един от любимите ми модни парадокси е, че монохромните визии са идеално носени само от истински творчески хаотични личности, които успяват да композират съвършено модния си плейлист. В кобалтово синьо можете да изглеждате кралски високомерни и изискани, но и адски секси. Всичко зависи от настроение, дължини и материи.

Кобалтово синьото е нюанс с характер и като такъв идеално си подхожда с други ярки цветове като червеното. Тази колаборация е идеален старт за перфектната стрийт стайл визия, с която няма да останете незабелязани.

В началото на пролетта всичко, от което има нужда гардеробът ни, е просто още деним. Материята се завръща победоносно на модната сцена, а кобалтовото синьо в съчетание с хубав чифт джинси е една приказка за любовта, морето и още нещо…

Ако все пак кобалтовото синьо не е вашият нюанс, можете да се заиграете с него само чрез грима, чантата или просто да се поглезите с класика в стила на световноизвестния чифт кобалтови обувки, с които Тузара предложи на Кари… Защото винаги има как да бъдете в крак с най-горещите модни трендове, а още по-вълнуващо е, когато вие повличате крак и чрез собствения си стил сами създавате най-новите модни тенденции! Бъдете!

Количка