От редактора

Жена. Дума, която събира в себе си всички нюанси във Вселената. Успяла жена. Вселена сама по себе си.

Казват, че март е месецът на Жените. Е, в последния ден на този месец ти казвам, че и април ще е такъв.

Code Life е събрал в следващите страници истории за успели жени. Жени, чиито имена са се превърнали в нарицателни за вкус, стил, изтънченост, култура, бизнес, мода. Толкова емблематични, че дори и да си откъснат от света, без интернет, без телефон, чуваш за тях. Знаеш за тях. Възхищаваш им се.

Винаги съм искала да разказвам истории за личности, които пишат история в своята професия и живот. Личности, които са преживели всички емоции на света, но са ги превърнали в гориво за своето пътешествие из Вселената. И за такива жени.

Невъзможно е да „побереш” една такава жена на 2-3 страници. Много трудно е да я „разкажеш”, дори и в 80. Но ние ще се опитаме.

Априлският брой на Code Life започва с една жена-емблема в няколко направления – стил, остър ум, бохем с изтънчен вкус към живота. Кристиана Илиева ни пренася в La Maison и в един свят, в който искаме да живеем. С коктейл в ръка, с рокля, спираща дъха, и музика, с която сърцето ти танцува в такт.

Нейното интервю си „отива” перфектно с разказите ни за успели жени във всяка сфера на живота – от наука, през мода, чак до кралския трон на Великобритания.

Освен това, няма да пропуснем да те въведем и в последните тенденции от света на модата. Няма да забравим да ти покажем екзотиката на света. Ще ти покажем изобилието и лукса във всичките му форми.

А сега, както една жена кани един мъж на вечеря у дома, те каним да се потопиш в Code Life – виното е от теб, атмосферата е от нас…

Александра Томова

Количка