За естетичните процедури при господата – говорим с Даниела Вълчева, собственик и основател на Vintage Dolls

Престраши ли се българският мъж да влезе в естетичен център и започна ли да си обръща повече внимание?

Все повече и повече мъже започват да ни посещават. При една част от тях основните инициатори са жените им, а при друга – самото желание да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре. Опитът ни показва, че веднъж докоснали се до естетиката, те стават доста редовни клиенти и много открито ни препоръчват на приятели и приятелки.

С някои господа е много забавно, защото реагират много позитивно, емоционално и остават толкова удивени от резултатите, че за нас е истинско удоволствие.

Лятото наближава, носим все по-малко дрехи и дамите искаме да изглеждаме перфектно, но на какво залагат господата?

Силният пол най-вече предпочита  Лазерната епилация – тук там, а когато не могат да се разделят с добро с тлъстинките по корема си, се насочват към КРИОЛИПОЛИЗАТА. Но имаме и мъже с изградена култура в грижата за кожата си и регулярно ни посещават за процедурата Аквапилинг 9в1.

Лазерната епилация – технологията, за която всички жени сме благодарни. Започнаха ли и мъжете да се подлагат на тази процедура?

Да, тя определено е най-любимата на господата, след оформянето на прическа и брада в бръснарницата. На първо място, защото е безболезнена. Не е тайна, че мъжете понасят по-трудно болезнените процедури в сравнение с дамите. И на второ място, защото разликата е драстична и ефектът дълготраен.

Какви са спецификите при тях?

Водеща специфика при мъжете е, че не могат да търпят на болка. За щастие естетиката в наше време и апаратурата, с която разполагаме, са насочени към максимална безболезненост и в същото време висока ефективност.

Друга специфика са мъжките хормони, поради които може да се наложи някоя друга процедура лазерна епилация в повече. 

Разкажи ни повече за лазерните процедури във Vintage Dolls.

Нашата лазерна епилация се извършва със световно утвърдена апаратура. Голямото ѝ предимство е, че е диодна, което за щастие позволява да се извършват процедури и през идните топли месеци и върху кожа с тен. Така няма нужда да се прекъсва курса или да се прескача от един вид лазер на друг, което може да доведе и до събуждане на така наречените “заспали” фоликули, и да се наложат повече  процедури.

Ефективен курс лазерна епилация се постига от средно 6-8 процедури през интервали от месец, месец и половина, два – в зависимост от зоната. И както по-горе казахме, тя е наистина комфортна и безболезнена.

Сподели ни коя процедура във Vintage Dolls ще е хит през новия сезон.

Първо искаме да се похвалим с новите ни не една, а две процедури, завладели света MORPHEUS8 и LUMECCA, които правят кожата нереално сияйна, красива, подмладена и чиста. Буквално с тези машини приложенията за филтри ще фалират!!! През лятото обаче винаги на мода са процедурите за извайване на тялото, а ние имаме цели 7 апарата, които решават каквото се сетите дразнещо ви в тялото.

Количка