Пълна свобода:

Топ 3 кабриолета на 2024 година

Има ли по-хубаво усещане от празен път, на който да настъпите педала на газта на кабриолет и вятърът да прочисти ума ви от всички ежедневни мисли!

С небе, ширнало се над вас, и няколкостотин конски сили под капака на колата можете да се понесете на крилете на свободата. 

Пролетта е идеалното време да се сдобиете с кабриолет, ако е в wish list-а ви отдавна. Именно затова сме събрали за вас топ 3 на кабриолетите за 2024, които си струват инвестицията в небе, вместо покрив…

 

Speed

2024 година

Maserati GranCabrio

Това е великолепната кабрио версия на GranTurismo. Покривът е от висококачествен плат и се сваля за 14 секунди. Вдига се за 16. Цветът му може да е черен, син, сив, червен и в бутиковия – greige. Двигателят е V6 с 542 конски сили под капака и вятър в косите за новия сезон. Очаква се и в електрически вариант – Folgore version. 

2023 година

Bentley Continental GT

Вярно, че е миналогодишен модел, но пък стилът му е от най-висша класа, а изпълнението – изключително луксозно. Кабриолетът е с две врати и шестцифрена цена. Двигателят може да е V6 или V8 – и в двата случая е с двойно турбо.

Интериорът е перфектен – висококачествена кожа с аромат, дърво и метал. Екстрите в колата ще направят високоскоростното ви пътуване с Bentley Continental GT 2023 изключително комфортно. 

Bentley


Chevrolet Camaro ZL1

Кабриолетът Chevrolet Camaro ZL1 е на границата между ежедневен автомобил и състезателна кола. 650 конски сили под капака, V8 двигател и амортисьори Multimatic Dynamic Suspension Spool Valve. Спокойно можете да приемете Chevrolet Camaro ZL1 като състезателен автомобил от NASCAR Cup Series, който сте изкарали за едно кръгче в града. 

Количка