ПИСМО НА РЕДАКТОРА

АЛЕКСАНДРА ТОМОВА

ПЪТУВАНЕ.

Най-нормалното състояние на човека. Завлядяхме света, докато пътувахме, а днес го правим за удоволствие. Всеки ден пътуваме до работа. До морето. До вилата. До баба и дядо на село. Дори когато седим на дивана, мислите ни пътуват във времето – на едни в миналото, на други към бъдещето. Или към любимия човек. Да бъдем ТУК и СЕГА, е най-трудната задача. Просто отворете календара си със задачи и вижте колко път ви чака. Или погледнете печатите в паспорта си – колко път сте извървели.

Целият ни живот е едно безкрайно пътешествие. Към вечността. Пресичаме всички граници и дори ще пътуваме извън планетата Земя. Новият брой на Code Life предлага едно безкрайно пътешествие до всяка красива точка на света. Ще се потопим в културата на Стара Европа, ще отскочим и до другия край на планетата, до най-екзотичните места. Ще ви срещнем с хората, за които пътешествията са начин на живот, а затова имат и най-красивите инстаграми. Ще подготвим заедно с теб куфара ти за следващия круиз или почивка, ще знаеш какво точно да облечеш или да съблечеш. Корицата ни отново е дело на Слав и Хубен, а това фотографско дуо бе редно да заснеме друга емблематична двойка – д-р Радина Денкова и Симеон Денков, нейната половинка в живота.
Най-хубавото на новия ни брой е, че пътешествията вървят ръка за ръка с любовта. Защото какво по-хубаво от това да обикаляш света със сродната си душа?
Няма да ви липсват интригуващи интервюта, модни истории, съвети за красота и перфектно тяло и всичко, което ще даде великолепен старт на следващото ви пътешествие за лято 2023.

Количка