Нежност, NUDES и малко блясък за пролет 2023

Нежният неутрален грим се наложи като тенденция на модните подиуми и дълбоко в модните ни сърца

Ако в дрехите си сме extra и искаме пищност, разкош, форми и цветове, то обратно пропорционално на това, гримът ни е nude, нежен и с много малко блясък. Но е достатъчно. Както вече няколко сезона е топ тренд, и тази пролет залагаме на кожа, която изглежда чиста и свежа, поддържана и в никакъв случай с фон дьо тен тип „маска“. Залагаме на леки текстури, максимално близки до естествените тонове. Ружът, пудрата и бронзантът са почти невидими. Сенките са е естествени цветове, близки до кожата, цялата nude палитра от верни избори и малко деликатен блясък за разкош. Него оставяме за дългите и прохладни пролетни вечери. През деня залагаме на подчертани вежди, хидратирани устни и съвсем малко спирала.

Тенденциите в червилата ли? Червеното червило НИКОГА не излиза от мода. Но за ежедневието изберете червило в близък до естествения цвят на устните ви – това само ще ги подчертае. Или пък изберете един тон по-ярък в палитрата на розовото или бежовото, в зависимост от пигмента ви.

Една хитринка: Изпробвайте спирала в кафяв цвят, един слой. Тя само ще издължи миглите ви. Друг вариант за най-мързеливите – опитайте ламиниране на вежди и мигли. Ще се събуждате готови за приключения и единственото, което ще ви трябва, е хидратиращ крем, слънцезащита и малко балсам за устни.

Количка