Мъжете са като виното Стават все по-хубави с годините

Има нещо доста секси в мъж с прошарена коса, който знае как да се облича.

Нашето модно вдъхновение за този сезон е Паркър Йорк Смит – мъжът, който отговаря на изброените по-горе критерии. Смел, вдъхновяващ, забавен и експериментатор в модата – през 2024 всички господа могат да забравят думата „скучен“ или „стандартен“ що се отнася до гардероба им. 

Този Instagram акаунт ще ви научи на нови модни трикове – как да съчетавете на пръв поглед несъчетаеми дрехи и аксесоари, как да обогатите модния си арсенал, да не се притеснявате от малко цвят или да взeмате идеи назаем от дамите…

Спортен, неглиже, изискан, елегантен или идеално съчетан с половинката си – Паркър Йорк Смит определено знае как да „подчини“ модата, така че да работи за него. Ето и кои 5 неща трябва да си откраднете от неговия гардероб и да ги приложите в своя през 2024 година:


Костюми

Всеки себеуважаващ се мъж има костюм. Който е точно по негова мярка, стои му божестено и е качествен. Подоходящ е за всичко – от сватба (дори и неговата) до погребение.

За онези господа, които са решили, че през 2024 трябва да обогатят гардeроба си и ще се отдадат на модни авантюри – трябват ви няколко костюма. Един по-спортен – сакото можете да съчетавате с дънки, а панталона – с поло t-shirt. Един класически – за по-официални събития, както и един, с който да изпъкнете и да съберете погледите.

Той може да е в каре или цвят, различен от черния. Най-важното за костюма е да е качествен и да ви стои перфектно. Винаги можете да добавите спортен елемент – например шапка към костюма, за да „омекотите“ строгостта му. 


Цвят

Това, че сте мъже, не означава, че не можете да носите цветове, различни от черно, бяло, сиво и дънково. Експериментирайте! Дори и розовото може да е подходящо, стига да знаете как да го съчетаете.

Ако не искате да изпадате в крайности, в които няма да се чувствате добре, пробвайте с жълто или малко по-ярък нюанс на синьото. В студените месеци оранжев акцент във визията ще я „стопли“ и определено ще обърне погледите към вас.

Colorfull


Коженото яке

Всички жени харесват лоши момчета. А лошите момчета носят кожени якета. За моментите, когато искате да обуете обувките на bad guy или да се вживеете в Джеймс Дийн, коженото яке е правилният избор. Малко неща са по-секси от мъж в тази връхна дреха.

Само че не трябва да забравяте да я носите с подходящата доза самочувствие. Сещате се – като на Джеймс Дийн. И още нещо – заложете на естествена кожа, имитациите са за позьори.


Аксесоари

Ако си мислите, че един мъж трябва да носи единствено часовник и брачна халка – то много сте се объркали. Пръстени, гривни, верижки за врата – можете да експериментирате до безкрай. Разбира се, редно е да изберете аксесоарите си според аутфита.

Street style визиите предполагат по-голяма свобода на избор, когато става въпрос за бижута и аксесоари. Шапка, авиаторски очила, часовник – съчетавайте ги по цвят – така ще ви е най-лесно. Препоръчваме сребърния цвят и стоманата, ако сте начинаещи в занаята.

Detail


Смелост

Не се притеснявайте да експериментирате пред огледалото или в пробната в магазина. Минете през няколко роли – модерен хипстър, университетски професор, new age cowboy, класическо денди или милионер с яхта – можете да бъдете каквото си пожелаете.

Важното е да намерите своя образ и дрехите, които го отразяват перфектно. След като направите това модно самоосъзнаване, ще можете да заредите гардероба си с подходящите артикули. След това топката е във вашето поле. Играйте за победа!

Количка