Fashion

Тренди аксесоари

Модни акценти в
летния куфар

Настъпи дългоочакваният момент,  в който градусите навън наистина напомнят за лятото, което толкова много очакваме. И понеже знаем, че добрата организация е ключов компонент за сбъдната почивка, сме ви подготвили списък със задължителните тренди аксесоари за летни приключения.

Летен Пещемал

Замисляли ли сте защо през последните години летните пещемали станаха толкова популярни?! Тази мултифункционална кърпа с над 600 годишна история идваща от Анадола, събира почитатели още от времето на турските бани. 

Материята е структурирана от тънки и дълги нишки, които отлично абсорбират водата и съхнат бързо и лесно. Другото им преимущество е, че са практични и леки и заемат много по-малко място в плажната чанта или куфар. Освен, че съхнат бързо, не задържат пясък по себе си и не навлажняват другите ви принадлежности в чантата. 

Освен на плажа, може да се ползват и във фитнеса или в спа центъра.

01.

Риза Рокля

Винаги добра идея, която комбинирана със секси токчета или сандали винаги ще изглежда неустоимо за лято вечерно парти край Марината.

Ако пътувате към гореща дестинация, където климатът е доста по-влажен или сух, то тогава ви препоръчваме дълги рокли от естествен памук, коприна или лен с широки ръкави в светли цветове.

02.

Matiching Бански

През последните летни сезони големите брандове започнаха нова политика в създаването на бански с идея за комбинация от няколко части и модели, които може да комбинирате както помежду си, така и с акценти и стари бански, които да освежите и носите по напълно нов начин.

03.

Микро Чанта

Наблюдаваме тенденция по смаляване на размера на чантите, превръщайки ги в красив аксесоар за врата или кръста.

А ние с охота посрещаме тази тенденция, като отлична възможност да разнообразим облеклото с красиви и нетипични аксесоари, които правят впечатление и винаги са добре дошли, защото могат да приютят парфюмен тестер или любимото червило.

04.

Шапка с голяма периферия

Шапка с голяма периферия и слънчеви очила с дебела рамка – приветстваме ретро вълната, особено когато ни носи такова бохемско усещане и неповторим шик. 

05.

Голям Шал

Може да ползвате за парео, кърпа за глава или топ, който да трансформирате по няколко различни начина.  Шал в красив морски десен или ярки цветове е аксесоарът, който смятаме за задължителен в летния куфар. Косата също се нуждае от защита и определено е важно да заложите на проветрива  материя, която да диша и да не позволява запарване.

06.

Бохемска Рапсодия

Любимият стил на модерните и свободолюбиви хора. Дрехите в бохемски стил обикновено са удобни и доста гъвкави. Оригиналност, бунт на цветове и необуздана фантазия. Така бихме го определили, съветвайки ви да заложите на смели комбинации, които на пръв поглед са несъвместими, но в завършена визията изглеждат страхотно.

Може да попълните визията с цветни гладиаторски  сандали и еспадрили.

07.

Количка