Hairstyles

Прически 2023

Лято в косите или кои са топ тенденциите на сезона?

Едва ли е възможно всеки сезон да сменяме цвета на косата и нейната дължина в унисон с тенденциите, но пък поне можем да експериментираме с прически колкото си искаме…

В разцвета на 20-те още търсим любимата си визия, но в разгара на 30-те трябва вече да сме открили какво ни отива и какво – не. Ако е така – добре, но дори и да се лутаме още из тенденциите и да прекарваме часове пред огледалото в успешни и неуспешни опити, няма страшно – имаме решение.

Лято 2023 е в разгара си, а заедно с него и всички яки плажни партита, градински брънчове, градски ивенти, сватби и кръщенета. 

А ето и какви са тенденциите този сезон:

Прически 2023

Кок на балерина с модерен прочит

Перфектен за всеки повод. С кок на балерина с лек модерен прочит можете да отидете на плажно парти или на тежка вечерна сватба. Холивудските звезди го показват на червения килим или пък на разходка в града.

Удобен е за жегите през август, а издръжливостта му е пословична – можете да изкарате 24 часа на крак с него, ако го направите както трябва. Винаги можете да го „разчупите“ – дали с паднали около лицето кичури, или панделка.

Short Hair

Прически 2023

Коса на каре

Ако сте достатъчно смели, лято 2023 е подходящото време да се видите с късо или средно късо каре. Прическата, известна още като bob, е тотална класика и се завръща под прожекторите през няколко сезона.

Лесна е за стилизиране – силно изправена, леко начупена и рошава или с мокър ефект. Градски брънч или плажно парти – тази визия ще ви спечели овациите.

Прически 2023

Коса на вълни

Небрежни вълни, beach waves или както ви харесва – тази прическа е вечна. Блейк Лайвли я лансира с ролята си на Серина ван дер Уудсен в Gossip Girl и едва ли има жена, която да не я е пробвала. Или да не ѝ отива.

Дали ще я направите с преса за изправяне, с маша или пък ще спите на две плитки – вариантите да я постигнете са много. Най-хубавото е, че heatless начините ще пощадят косата ви и можете да си я правите непрекъснато.

Идеалната прическа за boho стил дамите.

Long Hair

Прически 2023

Класическа опашка
или не съвсем

Ако сте от дамите, които си „отглеждат“ дълга коса, то със сигурност това е прическа номер 1 в бюти арсенала ви. Конската опашка има няколко разновидности – високо на главата, ниско на тила или по средата. Тук можете да експериментирате и с формата по дължините. Силно изправената коса, вдигната на конска опашка е класика.

Ако пък я сплетете на плитка, веднага ще получите малко Tomb Rider вайб. Леко навита на вълни пък, бързо се превръща в чудесна прическа за по-официално събитие.

Какво избирате?

Количка