Summer

Автор: Александра Томова

Летен парти стил

На лятото му отиват малко дрехи, много лед в чашата, силна музика и още по-силни емоции

Цяла зима пазаруваме онлайн летни дрехи и мечтаем за слънчев загар, безгрижни следобеди и цели дни само по бански. Но възможно ли е да обединим най-хубавия сезон в годината само в няколко модни артикула? Напълно!

Най-хубавото на летния гардероб е, че лесно се побира в сак или куфар и не тежи изобщо! Един бански и няколко ризи и вече сме готови за всяко приключение. Но какво да правим, ако се появи парти на хоризонта? В периода юни-септември (с надежда за циганско лято) да се появи парти в календара ни със задачи, е точно толкова възможно, колкото и да изгорим на тениска, докато чакаме в задръстването. И какво да правим тогава?

Парти Стил

Градинско Парти

Цяла зима пазаруваме онлайн летни дрехи и мечтаем за слънчев загар, безгрижни следобеди и цели дни само по бански. Но възможно ли е да обединим най-хубавия сезон в годината само в няколко модни артикула? Напълно!

Най-хубавото на летния гардероб е, че лесно се побира в сак или куфар и не тежи изобщо! Един бански и няколко ризи и вече сме готови за всяко приключение. Но какво да правим, ако се появи парти на хоризонта? 

В периода юни-септември (с надежда за циганско лято) да се появи парти в календара ни със задачи, е точно толкова възможно, колкото и да изгорим на тениска, докато чакаме в задръстването. И какво да правим тогава?

Beach

Парти Стил

Слънце , плаж, море

Дори и само да отскочите до „голямото синьо“ за уикенда или да се „пуснете“ до Гърция, която „ей я къде е“, със сигурност ще попаднете на поне едно парти. Докато ледчетата тракат в чашата ви и ако не се чувствате съвсем комфортно само по бански, имаме решение! 

Даже няколко! Бялата овърсайз риза винаги е добър избор. Леко закопчана или леко разкопчана (зависи от гледната точка), с едно паднало рамо е комфортен избор за плажен бар. Друг вариант са комплектите от две части – бюстие и широк панталон – с тях ще бъдете ефектни, а ако изберете лека материя, ще се чувствате и достатъчно прохладно. 

Роклите мрежи са трети избор, който можете да направите, но с него трябва да внимавате да сте на сянка, за да не изгорите твърде странно „на дупки“. За плажната рокля дори няма нужда да споменаваме – вариациите са много, а единственото, което ѝ трябва, е сламена шапка за перфектен завършек.

Парти Стил

В града

За онези моменти, които просто няма как да прекараме извън града, то можем поне да им се насладим, като се развихрим модно. Роклята на точки е вечна класика, която с нежността си контрастира на забързания градски живот. 

Костюми от лен с риза и къси панталони ще ви позволят да обикаляте удобно по задачи, да вечеряте с любимия или да изпиете по коктейл с приятелки. Тук може да влезе в употреба и бялата риза, която още мирише на море. Дори и с дънки и чехли можете да покорявате стрийт кетуоците.

Количка