L’ATELIER LA PERLA

Лекувай красиво с L’ATELIER LA PERLA

Коя е д-р Николия Цолова?

Завършвам дентална медицина през 2016 г в град София.Член съм на Българския Зъболекарски Съюз и Асоциация на Денталните Мениджъри в България.Придобивам следдипломна квалификация в областта на естетиката, ендодонтията и пародонталната терапия.

В допълнение към професионалната квалификация, медицинската етика и ценност са интернализирани на всяко ниво на грижа в клиника Перла, където аз и моят екип създаваме здрави перлени усмивки всеки ден. Предоставяна от мен, работната етика е дълбоко вкоренена и потвърждава, че качеството е не само още една цел, а жизненоважна стратегия за удовлетвореността на моите пациенти.  От дете обичам перлите. Имам изобилие от перлени бижута. Очарована съм от историята на римските перли, от начина, по който те са дарявали грация като аксесоар и всъщност тази любов започна от малка и сега на 31 години мога да кажа, че съм създала две уникални перли. 

La Perla

Клиника Перла и Ателие Ла Перла -първото и единствено шивашко ателие за луксозно медицинско облекло в България и по последни статистики първото в Европа. Ако ви подарят перли, най-вероятно държат на Вас. Ако някой ви подари една прекрасна усмивка или работно облекло Ателиер Ла Перла със сигурност споменът от докосването на плата и начина на изработка остава завинаги.

Защо избрахте лекарската професия за свое призвание?

Емпатията е силната ми страна. Много хора я наричат ​​слаба,аз я наричам силна.Страхотно е да можеш да съчувстваш на човек. Няма значение дали проблемът е здравословен или битов. Вярвам, че за да служиш с гордост на тази професия, трябва да си съпричастен. Денталната медицина е наука, в която срещаш пациенти, чиято болка е по-силна от всичко друго. Ако не проявите съпричастност към този проблем, лечението няма да протече по правилния начин. Важно е да познаваш психологията на пациента, но освен това в клиника Перла нашият  екип разбира психологията на усмивката, и ние можем да помогнем на  пациентите да използват собствените си усмивки, за да се чувстват най-добре. Ние допринасяме за пълния комфорт и научаваме пациентите как да използват собствените си усмивки като оръжие с което ще докосват всеки и всичко с положителна енергия.

Къде се срещат модата и медицината?

Създадох първото и единствено шивашко ателие за луксозно медицинско работно облекло, защото исках да променя обичайния образ на медицински служител  в бяла престилка с изцяло нов образ, в който елегантността и функционалността ще бъдат движеща сила. Нашите облекла са полярната противоположност на еднократната бърза мода в медицината. Лекарите отдавна са били принудени да правят компромиси, когато става дума за медицинско облекло.

В област, където прожектирането на увереност е от първостепенно значение, ние предоставяме опция, която осигурява и двете. За нас е важно младите лекари да изглеждат добре, докато създават успешна кариера!За да успееш като един млад лекар в една толкова конкурентна среда, задължително трябва да си иноватор, да се адаптираш бързо към промените и новостите на пазара. С облеклата на L’Atelier La Perla денят на лекаря минава по различен начин.Вярваме, че България предоставя реални възможности на много млади лекари,които тепърва ще градят перспективна кариера в родината си,и сме убедени, че с визиите, които създаваме, пътят към успеха ще бъде по-лесен.

Clothes

Лекарската професия е сред най-достойните. Защо един лекар трябва да изглежда добре?

Когато реших да бъда дентален лекар, не разбирах какво означава всеки ден да отговарям на различните желания на пациентите.Всеки ден е подарък да имаме възможност да се грижим за пациентите в най-уязвимите им моменти, независимо дали става въпрос за остра зъбна болка, тежка травма или непреодолим страх от зъболечение. Въпреки стреса, дългите часове далеч от дома и семейството, никога не можех да си представя различна кариера.

Облеклата които създавам ми помагат да се чувствам по-добре всеки ден, защото иновативните им дизайни ме карат да се чувствам по-различна и всеки ден минава с мисълта „Ще се справя и този път“

L’Atelier La Perla помага на лекарите да изглеждат по най- добрия начин в кабинета и в живота. Когато си различен, знаеш какво правиш и следваш инстинкта си. Ако изглеждаш добре, можеш да получиш по-добра работа.Ако изглеждате невероятно, ще имаш повече работа. Успехът е чудесна възможност наистина да променим съдбите на лекарите в България с различна визия.

Как се роди идеята за вашия бранд L’atelier La Perla?

Създадох L’Atelier La Perla, защото исках да внеса повече радост в работния си ден.  Обичам да се забавлявам с това как се обличам, но по-важното е, че исках работно облекло, което уважава както личния ми стил, така и дълбокото чувство за професионализъм.От малка използвах личен стил, за да изразя какво чувствам към себе си и към света около мен.

Гардеробът ми като тийнейджърка беше пълен с различни екстравагантни дрехи.Нищо на пазара не отговаряше на начина, по който исках да се представя на работа и бях уморена да  изневерявам на стила си, за да се впиша в професионалната култура, в която съществувах от дипломирането си.Когато не можех да намеря елегантните дизайни, които исках, ги създадох сама. Някои от нас прекарват целия си живот в работно облекло.Някои от нас остават след работно време.Някои от нас чакат поводи, за да облекат новите си дрехи.

Лекарската работа е призвание.Всеки ден се опитваме да бъдем по-добри.Понякога отиваме с желание, понякога не всички дни са перфектни.С нашият бранд лекарите ще искат да се събудят по-рано, да се насладят на това, което виждате пред себе си и в огледалото.С нас денят Ви ще бъде повече от перфектен. Нека да бъдем красиви и да лекуваме красиво. 

И защо избрахте това име?

Перлите са бижу, което никога няма да излезе от мода. Обичам перлите и преди да започна да създавам първите дизайни знаех, че марката ми ще се свързва с името перла. Трудно намерих римски перлени копчета, които исках да шия на всички работни дрехи, създадени от италиански памук. Искахме да добавим повече елегантност и автентичност с нашите перли, които са като бижута, пришити по дрехите ни, защото идеята ни е да облечем лекарите в изкуство и то да излезе от залата и шоурума и да бъде сред нас, на улицата, у дома, на работа…

Ние сме тук, за да помогнем на мъжете лидери и жените лидери в медицината да се издигнат и да се представят по най-добрия начин.

В края на 2023, споделете ни какво планирате в професионален план за новата година?

Ще ви издам една малка тайна – започнахме да подготвяме кройки за мъжки модели, които ще впечатлят почти всяка специалност. Българските лекари и лекарите в Европа ги очакват много изненади. Време е жените лекари да претърсят кутията си за бижута за перлената огърлица, която не са носили от години – перлите се завръщат и модерният привкус на този скъпоценен камък е неустоим. Уверени и успешни-това са емоциите от притежаването на нашите работни екипи.

Създадохме и запазихме класическия, емблематичен вид на медицинското облекло, от което лекарите се нуждаят, и го подобряваме всеки ден с професионалния дизайн и качество, които те очакват. L’Atelier La Perla е създадено, за да подчертае професионалните качества и да даде самочувствие и да покаже на пациентите, че могат да се доверят на секундата. Това, което можем да кажем е, че перлите имат своето време да заблестят отново и то много ярко.

  To be continued …

За нас е важно да изглеждате добре, докато създавате успешна кариера!

  • latelier_la_perla
  • tzolovatzolova@gmail.com
  • 0877545594
  • Ул. Ловен Парк 5 Бул. Патриарх Евтимий 53
Количка