HairBox

Всичко за нашата коса!

Тайната на перфектната коса в една кутия- HairBox

Коя на Теодора Иванова?

Аз съм фризьор с над 15-годишен стаж, била съм част от редица проекти, телевизионни реклами. През годините съм посещавала оргомен брой семинари и конкурси, с които да обогатявам професионалния си опит, за да бъда винаги в крак с тенденциите.

Грижата за косата и стайлингът са сфера, която се развива непрекъснато и макар да работя в малка страна като България, съм убедена, че трябва да предоставям качество на световно ниво на своите клиенти. Извън работата съм авантюрист, който обича да твори.

Как създадохте Hairbox?

Българката иска и заслужава да има достъп до качествена грижа за косата си. Вярно, е че ние сме едни от най-красивите жени в света, но това до голяма степен се определя и от състоянието на косата ни – тя все пак е нашата визитна картичка. 

Именно затова създадох Hairbox – кутията, която крие тайната на перфектната коса. Продуктите, които селектирам за всяка от кутиите са съобразени с различните нужди на всяка дама. С Hairbox можете да се насладите на всичко, което ви е нужно, на едно място, бързо и лесно.

Каква е тайната на перфектната коса?

Грижата за косата, да ѝ обръщаш внимание всеки ден и да се доверяваш на правилния човек – доверието между жената и нейния коафьор е също толкова важна, колкото и любовта.

Количка