Представяне на новото Ferrary Roma Spider

Новото FERRARI ROMA SPIDER бе представено в сърцето на винарска изба „Магура“. Разположена в красивата пещерна галерия "Прилепите" на едноименната пещера.

Историята на великата италианска марка автомобили без аналог в цял свят се срещна с легендите на тайнствената пещера, за да подчертае неповторимото и ненадминато позициониране на марката в света на супер автомобилите.

Новото Ferrari Roma Spider разполага с 3-литров V8 двигател с двойно турбо, произвеждащ 612 конски сили. Ferrari изчислява, че спортният кабриолет достига 100 км/ч за 3.6 секунди и 200 км/ч за 9.5 сек. Максималната скорост на супер автомобила е завидните 320 км/ч.

Цветът, с който шедьовърът на италианското майсторство бе лансиран в България, се казва Celeste Trevi, вдъхновен от едноименния фонтан Di Trevi в града на съвършеното изкуство Рим.

Под звуците на роял и впечатляващо светлинно шоу, изобразено върху спиращите дъха скални образувания, новото Roma Spider се появи пред почетните гости, поканени на събитието. Рисунките от светлина изобразяваха движението на водата такава, каквато може да се види само във фонтана на Piazza Di Trevi. Програмата включваше и нежния глас на певицата Алекс Панайотова и живо изпълнение на гайда, съпроводена с народна музика.

Сред специалните гости на събитието бе кметът на Белоградчик Боян Минков, който сподели, че в града на скалите тепърва предстоят още много вълнуващи неща и това е само началото на превръщането му в най-желания и посещаван град в България, готов да запознае посетителите си с гледки, които могат да се видят само на това място в България. Заедно с докосването си до най-новия модел на Ferrari – Roma Spider, гостите дегустираха и уникалните вина, произвеждани от домакина на събитието, а именно изба „Магура“ в село Рабиша. Освен с естественото си пенливо вино „Магура“, винарната е специализирана в производството на висококачествени червени и бели вина и ракии.

Районът на с. Рабиша е събрал в себе си концепцията за terroir, благоприятен за развитието на червени и бели винени сортове. За гостите бе подготвена специална private вечеря от доайените на кулинарното творчество в България – Cineccita Osteria Italiana.

Количка