Nano Night

Beauty Expensive

Най-скъпите бюти продукти в света: бяла козметика

OROGOLD Cosmetics: The 24K Nano Night Recovery: $1,300

Ако златото е вашият елемент – това е и продуктът за вас. 24-каратовият Nano Night Recovery е революционен продукт, който е създаден да се грижи за кожата ви, докато си почивате. Комбиниращ истинско 24-каратово злато, алое вера и масло от зелен чай, този серум хидратира в дълбочина и възобновява клетките. Ключовата съставка, от която идва и името на продукта, е Нано-злато – анти-ейджинг микрочастици злато, достатъчно малки, за да проникнат ефективно в най-дълбоките слоеве на кожата, правейки я подмладена, стегната и блестяща.

Серумът се използва веднъж седмично, преди лягане, върху чиста и подсушена кожа.

Guerlain: The Orchidèe riale Black Treatment: $ 1,550

Изключителната 4-седмична интензивна анти-ейджинг терапия Orchidée Impériale Black е поредният шедьовър на луксозната грижа за кожата от Guerlain.

Orchidée Impériale Black Treatment дава изключителен резултат в рамките на един месец, като терапията се препоръчва да се прави веднъж на 6 месеца/два пъти в годината. Изградена е от 4 допълващи се формули, по една за всяка седмица:

СЕДМИЦА I: RESURFACE – набляга се на възстановяване на структурата на кожата и изчистване на несъвършенствата.

СЕДМИЦА II: ILLUMINATE – тенът е изравнен, а кожата си възвръща блясъка и еластичността.

СЕДМИЦА III: REDEFINE – контурите на лицето са по-„отчетливи“ и челюстта е изваяна. 

СЕДМИЦА IV: PLUMP – кожата е перфектно подхранена и хидратирана, кадифена на допир.

La Praire

La Prairie Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream: $1,690

Тук трябва да споменем първо д-р Пол Ниханс – „бащата“ на клетъчната терапия. Той мечтае за вечността, посвещавайки живота си на нейното преследване. Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream, най-новото бижу в короната на La Prairie, има заявките да бъде тази мечта, но най-накрая реализирана. 

Haute-Rejuvenation активира множество взаимосвързани процеси на подмладяване в кожата. Комбинацията от мощни пептиди, слети заедно със силата на платината, спомагат за стартиране на един вълнуващ цикъл на подмладяване, а времето? То е спряно.

Количка