ДВОЙКИ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ

Снимки: Instagram

Пътешествията са единственият начин да харчиш пари и да ставаш по-богат. Любовта и пътешествията вървят ръка за ръка и тези български двойки го доказват. Милиони пропътувани километри, великолепни залези и изгреви, плажове с тюркоазени води, величествени върхове – тези двойки пътешственици са били къде ли не. Профилите им в социалните мрежи са като красиви гайдове за пътувания и не отстъпват на световноизвестните звезди. Влизаме в Instagram и започваме да пътешестваме чрез техните снимки, видеа и reels-ове от уюта на дома си.
И МЕЧТАЕМ…

ВЕНЕЛИН КОНДАКОВ И ИНА ГАЯРДО

Най-красивият Instagram профил! Следваме ги с удоволствие и малка доза благородна завист. Дали пътуват из екзотични и далечни дестинации, или вечерят на фона на Айфеловата кула, Венелин и Ина ни потапят в един луксозен и великолепен свят, подобен на красив филм. Красотата на кадрите си заслужава всеки like!

ДАНИЕЛ БАЧОРСКИ И АТАНАСИЯ АНГЕЛОВА

Семейство инфлуенсъри за 2022 определено заслужава титлата си от Code Fashion Awards. Двамата не само пътешестват лудешки по целия свят, но и винаги се грижат стайлингът им да допълва пътуването.
Обичат да се match-ват модно, а често включват и малките Емели и Даниел във фешън лудориите си.

ЕЛЕНА КРИСТИАНО И ТЕОДОР ГЕТОВ

Да пътуваш с класа – това виждаме в профила на една от най-знаменитите бизнес дами у нас и нейната половинка. Тя носи Италия в сърцето си, но това не ѝ пречи да пътува къде ли не по света. Освен невероятни локации Елена и Теди са винаги с перфектен стайлинг, по последна европейска мода, класни и модерни.

ДЕНИЦА СТОЯНОВА И МИХАИЛ АЛЕКСАНДРОВ

Mom Around the World – Instagram профилът на Деница говори сам за себе си. Освен с любовта на живота си, тя и половинката ѝ пътуват в компанията на двете си прелестни дъщери. Дали избират екзотиката, или културата на стара Европа, Деница и Михаил пълнят очите и фийда ни в социалните мрежи с красота.

ИВЕЛИНА ЧОЕВА И АЛЕКСАНДЪР КАДИЕВ

Тя е сред най-успешните модели у нас и зад граница. Той е сред най-разпознаваемите лица от родния ефир. Тя знае как да се снима перфектно, той знае как да се забавлява винаги. Двамата са перфектна двойка пътешественици. Ивелина и Сашо са сгодени, влюбени, с приключенски дух. А профилите им в Instagram го доказват на всичките им последователи.

ГАБРИЕЛА ВАСИЛЕВА – ЗАХАРИЕВ И ГЕОРГИ ЗАХАРИЕВ

Мис България 2012 и нейният съпруг Георги определено знаят как да се забавляват навсякъде по света. Освен с великолепни кадри, те „хранят“ последователите си и с много смях и атрактивни снимки. Габриела пък е винаги готова да сподели полезна информация с последователите си за местата, които посещават с Георги.

ДЖУЛИАНА ГАНИ И ТЕОДОР ГЕЦОВ

Младите родители знаят как да съчетават екзотичните пътешествия и грижата за поколението си. Обичат пъстрия стайлинг и смятаме, че поради тази причина Куба много им отива. Те са лъчезарни и определено знаят как да се забавляват. Гледайки снимките им в Instagram, направо чуваме музиката, която звучи непрестанно в живота им.

МИЛЕНА ШАРКОВА И ЛЪЧЕЗАР ПЕТРОВ

Двама авантюристи, събрани от любовта. Милена и Лъчезар могат да пият вино на морския бряг, да ловят огромни езкотични риби или да карат ски по високи заснежени склонове. Но винаги са заедно. Личи си, че се забавляват и нямат намерение да спрат да го правят. Полетът на любовта им е като полет на самолет към нова вълнуваща дестинация.

Количка