Medical

Говорим за перфектната усмивка с:

Д-р Бранимир Кирилов
от Medical Dent

Какво отличава Medical Dent и Dental Care Center от останалите дентални клиники в България?

В цялостната ми визия за структурирането и управлението на Medical Dent и Dental Care Center залагам на това да бъдем технологични лидери. Обучавам ежегодно екипа си, така че да владее всички съвременни методи на лечение и да прилага най-новите научно-технически постижения в сферата. 

В допълнение на всичко това работим и с най-високия клас материали, с което покриваме пълния спектър от изисквания, за да можем да предоставим на пациентите си обслужване на световно ниво.

Dent

Казват, че всяка усмивка е уникална. Как балансирате между съвършенство, пълно удовлетворение и запазване на уникалността на своите пациенти?

Съгласен съм с това, че всяка усмивка е уникална и точно тази философия изповядваме в Medical Dent. При нас се изготвя индивидуален план за лечение и проект на усмивката (Smile Design) на всеки пациент. Това ни позволява да намерим перфектната хармония между желанията на пациента и нуждата му от лечение по начин, по който той да е напълно удовлетворен от крайния резултат.

Грижи ли се българинът за белотата на зъбите си и усмивката си? Търси ли професионално мнение, когато е нужно?

От личната си практика, мога да споделя наблюденията си, че българинът губи зъбите си в по-ранна възраст в сравнение с хора от други европейски държави. Забелязвам обаче и една позитивна тенденцията в последните години – все повече хора започват да се интересуват от правилната профилактика и превенция на денталните проблеми. Това неминуемо води и до грижа за външния вид на усмивката.

Бихте ли дали един професионален съвет към всички наши читатели за перфектна усмивка?

Перфектната усмивка е съвкупност от правилно подредени, добре почистени, бели зъби и здрави венци. За всеки дентален проблем има решение и Medical Dent е насреща да го намери. Не забравяйте, колко е важна превенцията – за правилна поддръжка и профилактика на здравата усмивка, са нужни 2 посещения годишно в Dental Care Center.

Smile

Заповядайте в Dental Care Center и се възползвайте
от ПРОМО Пакет "Изкряща Усмивка"

1x Почистване на зъбен камък + 3x клинично избелване

Цпециална цена: 800 лв, вместо 1500 лв.

wefergrg

Бул. Арсеналски 2, Парк Център, Ет. 3

wececef

www.dentalcare.bg

erervr

+ 359 (02) 494 9797

За всички останали дентални казуси,
ще се погрижат специалистите
от дентална клиника Medical Dent

За всички останали дентални казуси, ще се погрижат специалистите от дентална клиника Medical Dent

weferevr

Бул. Джеймс Баучер 114

3efer

www.medicaldent.bg

efrvrg

+359 (02) 963 07 37

Количка