ЧЕРВЕНОТО ЧЕРВИЛО

Червените устни, с които покоряваме Коледа

ЧЕРВЕНОТО ЧЕРВИЛО Е НАЙ-ЯРКИЯТ СИМВОЛ НА ЖЕНСКАТА САМОУВЕРЕНОСТ

Кървавочервени устни, закачливи в ярко червено, цвят на любимото ти каберне… Червеното червило не е едно, те са милион – всяко от тях за определена жена и определен момент.

Бяла кожа, руса коса, смугла кожа, черни къдрици – червеното червило отива на всичко, наистина на всичко, само трябва да намерите своя нюанс. Отидете в някой магазин за козметика и пробвайте всички червени червила – тези с топли подтонове, онези със студени. Експериментирайте с нюансите – по-ярки и оранжеви или по-тъмни и почти лилави. Намерете своя цвят и се уверете, че го носите винаги със себе си. 

Едно червено червило променя всичко!

Lipstick

Christmas

За червилото жените говорят много, защото всичкиго обожават. Обаче червеното червило, не е като останалите – то е перлата в короната, Кралицата на червилата. Изисква се малко смелост и много сръчност, за да го ползвате.

То е акцент и потвърждение, че сте самоуверени и харесвате, това което виждате в огледалото.

Червеното червило и червеният килим са страстни любовници отдавна. А пък ако нямате червен килим наблизо, то Коледа е точно зад ъгъла и червеното червило само чака да докосне устните ви (или нечии други) за празника.

Събрахме си звездни вдъхновения, за да ви подскажем как да носите червилото си този сезон, а защо не и да се вдъхновите за някоя холивудска визия за поредното коледното парти, което ни очаква скоро?

Количка