Summer

Автор: Александра Томова

Богиня на морския бряг

Кои са най-горещите тенденции в банските костюми това лято?

Дори и да сме в разгара на летния сезон, един бански в повече никога не е излишен. Тенденциите се менят всеки час, но ако заложим на класиката – никога няма да сбъркаме. Разбира се, нашата гореща модна душа иска да е в крак с трендовете. Именно затова сме събрали най-горещите тенденции за сезона на едно място.

Атрактивно изрязаните бански и това лято ще събират погледите. Единственото, което може да ви разубеди да се сдобиете с такъв модел, е „странното“ изгаряне и неравномерен тен. 

Целият бански се завърна преди няколко години и до днес покорява плажовете с пълна сила. Абсолютно изчистен и в черно – верен всеки сезон!

Галерия

Половинките бански костюми са също толкова желани, колкото и целите. Това лято блясъкът е на пиедестал. Платовете със сребърни или златисти нишки оживяват, докоснати от слънцето.

За plus size дамите половинки бански и долнище с ниска талия са най-предпочитаният модел. Заложете на ярки цветове и аксесоари, за да подчертаете силните си страни и не забравяйте, че всяко тяло е красиво! Стига да се забавлявате!

Количка