Довери се на:

BELENE®ANTI-AGE BEAUTY - Високотехнологична линия за красота

Линията BELENE®ANTI-AGE BEAUTY обещава:

  • 50% по-малко бръчки
  • 30% повече еластичност
  • 15% повече хидратация на кожата

Продуктите от елитната високотехнологична линия BELENE®: Belène® Skin care  Silicium Anti-Age Beauty Secret и Belène® Collagen Anti-Age Beauty drink на ABOPharma са новата вълнуваща тайна за непреходната красота в две стъпки, доказана с клинични проучвания от Френския институт Eytelia, която подхранва кожата отвътре, за видими резултати отвън.

Belene

Belène® Skin care Silicium Anti-Age Beauty Secret – таблетки е продукт с патентована, иновативна формула на биоактивиран силиций Mesoporosil® и Vitamin C, която е подкрепена с научни изследвания за младост , красота и здраве.

Биоактивираният силиций Mesoporosil® формира силициева решетка, която омрежва колагена, включително този, приет под формата на хранителна добавка. Така се постига по-добър и траен ефект, и видимо намаляване на признаците на стареене. Чрез увеличаване на синтеза на колаген и еластин, високо бионаличният силиций в Mesoporosil® помага за подобряване и поддържане на хидратирана, стегната и еластична кожа, без бръчки. Стимулира регенерацията на тъканите и клетъчното здраве, създавайки връзки между протеиновите молекули.

Mesoporosil® осигурява здравина, гъвкавост и устойчивост на съединителните тъкани, а
комбинацията му с Vitamin C предпазва кожата от оксидативен стрес. 

Belène® Silicium Anti-Age Beauty Secret се препоръчва за поддържане на еластичността на кожата, допринася за силна и блестяща коса, подобрява вида и здравината на ноктите, подпомага нормалния синтез на колаген в организма. Само по 1 таблетка на ден за видимо по-здрава и красива  кожа, коса и нокти след 1 месец прием, а за оптимални резултати – след 3 месеца.

Belène® Collagen Anti-Age Beauty drink

Belène® Collagen Anti-Age Beauty drink е хранителна добавка за пиене с колагенови пептиди и комплекс от витамини и минерали за  по-млада и стегната кожа, доказана с клинични тестове. 

Продуктът съдържа 5000 mg хидролизирани колагенови пептиди за максимално усвояване и ефективност, което гарантира видимо намаляване на признаците на стареене – бръчки, пигментация, фини линии, уморена и отпусната кожа. 

Belène®Collagen Anti-Age Beauty Drink  озарява кожата, придава свежо, младежко излъчване. Тя е добре хидратирана, по-еластична и с добра плътност. Belène®Collagen Anti-Age Beauty Drink действа ефикасно и върху косата, като намалява косопада, прави косата по-малко чуплива, като ѝ придава блясък, красив и здрав вид. Продуктът работи и в посока поддържане на  здрави зъби и венци. Съдържащите се в Belene®Сollagen Anti-Age Beauty DrinkВитамини С, Е, B2 и цинк,  допринасят за нормалното образуване на колаген, защитават клетките от оксидативен стрес и спомагат за поддържането на  здравословното състояние на кожата.

Beauty 

Belène®Collagen Anti-Age Beauty Drink видимо намалява бръчките след 1 месец прием, а по-дълготраен ефект се постига след 3 месечна употреба. 

Течната му формула е с приятен цитрусов вкус, без съдържание на захар, изкуствени оцветители и ГМО.

Комбинираният прием на двата продукта при минимален прием от 12 седмици дава бърз и траен ефект  и осигурява: до 50% по-малко бръчки, 30% повече еластичност, 15% повече хидратация на кожата. 

Belène®Silicium Anti-Age Beauty Secret и Belène®Collagen Anti-Age Beauty Drink са перфектното дуо за подмладяване на кожата отвътре. Двете стъпки към твоята съвършена трансфорамция, посветени на здравето и красотата.

Количка