5 MUST HAVE

в мъжкия гардероб тази пролет

Въпреки че мъжката мода е повече конвенционална, отколкото авантюристична, през последните години наблюдаваме доста авангардни предложения на модните подиуми по време на седмицата на модата. Дизайнерите експериментират все повече, за да направят мъжкото облекло по-свободно.

Denim total look

Цялостната визия от деним е водеща тенденция не само в дамския, но и в мъжкия гардероб. Модните ревюта този сезон бяха наситени с деним върху деним визии. И този сезон baggy дънките остават особено предпочитани за спортно елегантна визия в съчетания с оувърсайз яке. Класическа свобода в стилистиката на Calvin Klein или модерен прочит на Dior – няма да сбъркате, залагайки на denim total look.

Ярки цветове

Както показва практиката, с повдигащите се градуси навън се повдига и настроението ни. А тази пролет залагаме на силата на цветотерапията. Време е да намерим нови решения и комбинации в облеклото. Сако в цвят теракота, подчертано с ярка жълта или червена риза, е отличен избор за летните вечери край морето в стилна пясъчна атмосфера.

В студените тонове може да комбинирате отлично комбинация от синьо и жълто. Карирана синя риза и жълт панталон на пръв поглед звучи като стряскаща комбинация, но ярка и смела, особено с правилно подбрани аксесоари и обувки.


Тюркоазът е цветът, който гарантирано ще привлече вниманието. Комбинация от бяло, индиго или розово са чудесен избор на палитра от съчетания.

Windowpane - карето с нов моден прочит

Изключително елегантен и подходящ за много поводи, дори и в по-официален вариант, този десен ни носи привкус от английската провинция. Тази пролет комбинираме любимото каре в смели цветови съчетания с много морски привкус и съвършена визия, като за коктейл на яхтено пристанище.

Вечният аксесоар - мокасините

Мокасините са най-премислената алтернатива за пролетта или лятото в сравнение със спортните обувки, тип кецове или ежедневните сандали. За топлите месеци особено подходящи са мокасините от кожен велур, които са меки и проветриви. Съчетани с чино панталони, ленена риза или сако, визията е подходяща както за работна среда, така и за градска вечеря с приятели.

Шапки

Модерният през последни години bucket и бейзболната шапка са аксесоари, които не напускат мъжкия гардероб, особено през пролетно-летния сезон. Първоначално носена само от рибари и фермери, с цел да поддържат главата си суха, bucket моделите днес са особено предпочитани от спортисти, рапъри и честно казано от почти всички останали. Любимата шапка “невидимка” , изпод която всички звезди обичат да се крият, наслаждавайки се на градски разходки или лятна почивка.

Количка