Задължителният аксесоар за 2023 година – новата колекция слънчеви очила KWIAT е вече тук!

2023 година отново е свързана с екологичните очила, като KWIAT, така и цялата модната индустрия поставя голям акцент върху това. Очила от рециклируеми материали са в основата на всяка колекция слънчеви очила и диоптрични рамки KWIAT. От години насам българската компания произвежда очила от памук. Това е биоразградима пластмаса, която е изключително устойчива и се прави по специфичен начин – памукът се превръща в ацетатен лист, в който са добавени и антибактериални вещества. Вижте повече за този процес тук

Новите ви любими слънчеви очила от дамската колекция на KWIAT

Слънчевите очила, тип панделка, са един от тези аксесоари, който е винаги на мода. Изчистените прави линии с леко издължени, насочени нагоре крайчета са характерни за слънчевите очила и диоптрични рамки, тип панделка. Впечатляващият дизайн на дръжките е това, което прави тези слънчеви очила уникални и интересни. Те са изключително стилни и можете да избирате от огромно разнообразие за всеки вкус. Класическите модели съчетават черна рамка с тъмни стъкла и могат да се комбинират лесно с всеки тоалет, независимо от цветовете му.

За хората, търсещи по-ексцентричната и впечатляваща визия, слънчевите очила KWIAT с полупрозрачни рамки, рамки в по-смел и силен цвят или нестандартни, цветни стъкла са перфектното решение. Моделът KWIAT Exclusive 9272 е модерната интерпретация на класическата визия на очилата, тип папийонка, която живее нов живот в синя рамка, комбинирана с кафяви стъкла.

Металните рамки тип „глазант“ са винаги модерни!

Наричани още очила без рамка, са предпочитано решение по много причини. Дизайнът е изключително олекотен, което прави очилата практически незабележими за човека, който ги носи. Като това по никакъв начин не прави компромис с тяхната издръжливост или безупречна визия. Металните очила придават изтънчен стил с излъчване на класа. Необходимият последен щрих за един още по-красив тоалет. Можете да носите метални слънчеви очила или диоптрични рамки на бизнес среща или на парти през уикенда и никога няма да сгрешите. И със сигурност ще се откроите.

Големите рамки отново са на мода

Големите модели, без значение слънчеви очила или диоптрични рамки, от 70-те години на миналия век се завръщат през 2023. Тази година ще ги виждате, където и да отидете – от известни личности до случайни непознати на улицата. Неизбежно е да нямате един такъв модел в чантата си.

Вижте всички очила KWIAT тук: www.kwiat.bg

Количка