Vintage Dolls

Vintage Dolls

Интервю с
Даниела Вълчева

Предстои ни лято и сезонът на екзотичните пътешествия, кои са подходящите процедури за този етап от годината?

Лазерната епилация при нас както и в Световен мащаб е най – желаната процедура целогодишно. Много хора искат да започнат процедурите си точно преди лятото, а някои лазери на пазара не се работят през летния сезон и при активен тен. Затова и е останало грешното разбиране, че лазерна епилация не се прави лятото. Напротив! Нашият лазер Elysion pro е един от малкото лазери, които могат да се прилагат и лятото. Така не пропускаме процедури и не прекъсваме курса си за пълна ефективност.

И все пак в старанието си да сме с красиви и стегнати тела на плажа си остава желание номер едно през годините. Затова тотален хит преди и по време на топлите месеци са процедурите ни за тяло.

Сияйна кожа, готова за пътешествия – какво ни предлага Vintage Dolls?

Преди и след почивка задължителните процедури за лице през лятото са аквапилинг 9в1 и хидратиращите терапии. Добре хидратираната кожа е много по-устойчива на всякакви влияния и въздействия, на каквито сме подложени на плажа. А наистина добрата хидратация можете да постигнете само при професионалисти.

Перфектно тяло, без окосмяване, несъвършенства и целулит – как да изберем и комбинираме разкрасителните процедури правилно?

Нашите клиенти имат възможността да получат комбинация от процедури, която да е направена според техните индивидуални нужди. Екипът ни от специалисти напълно безплатно в часа за консултация изготвя план на работа с апаратурата и терапиите, които предлагаме. Това може да се случи както за тяло, така и за лице. Няма нужда хората да разбират и знаят всичко, затова ние сме насреща.

Как специалистите на Vintage Dolls съветват да се грижим за кожата на лицето и тялото си, когато сме далеч от града, на пътешествие и нямаме достъп до процедури?

Основните ежедневни стъпки, в грижата за кожата на лицето сутрин, са следните :

  1. Добро измиване с измивен продукт(гел или пяна).
  2. Тоник 
  3. Серум – хидратиращ 
  4. Овлажняващ крем
  5. Слънцезащитен фактор Вечер повтаряме стъпките като пропускаме слънцезащитния фактор и заменяме дневния крем с нощен . За кожата на тялото препоръчваме поддържане на добра хигиена, периодично ексфолиране на кожата, нанасяне на хидратиращ лосион и слънцезащита на откритите места.

Work

Лятото неизменно означава повече време навън, повече слънце – как да се предпазим според специалистите?

За кожата най-важното нещо през лятото и през цялата година изобщо е предпазването със слънцезащитен фактор. Не забравяйте шапката и слънцезащитните очила вкъщи. Тази дума “слънцезащита” вече и в съня си я повтаряме, защото травмата, която нанася продължителното слънцестоене е необратима. А бързото и обилно придобиване на тен е вредно за кожата, а за щастие вече не е и модерно.

На почивка “се отпускаме” – хапваме повече, възможно е да прекалим с коктейлите – какво да предриемем, когато се върнем у дома?

Когато попрекалим с похапването и коктейлите, много възможно е да задържим и повече вода в тялото си. У дома, във Vintage dolls, препоръчваме процедурите за тяло 8D endoroller, лимфопреса, LPG за бързо възвръщане на добрата си форма. А защо и да не постегнем мускулите с Hiemt Pro.

Количка