TREND OF THE MONTH:

От любов към роклята с Lèramur

Този месец ви представяме един от най-новите брандове на българската модна сцена Lèramur. Марката е олицетворение на женственост и елегантност, а моделите са вдъхновени от вечните класически дизайни и точно съобразени в крак със световната мода днес. 

Брандът залага на качествени материи, главно арабски дантели, италианска коприна и сатен, изработката е лимитирана, позволява прецизно изработване на всеки модел, което прави артикулите единствени по рода си, а производството е организирано с мисъл към околната среда.

Основател и дизайнер на Lèramur е Ванеса Силвиева. Цялата идея за бранда се заражда от копнежа ѝ да открие нещо невиждано досега като дизайн на рокля за собствения си бал, визията на мечтите си. Както се очаква, не успява да открие това, което си представя и като една упорита жена създава сама модела. След това много други дами ѝ се доверяват, като сами виждат красивия резултат от идеите ѝ.

За броени месеци Ванеса успя да превърне Lèramur в любима марка на известни личности в страната и редица дами в различни професионални сфери, които държат на идентичността. Изработването на всеки модел на Lèramur се случва в собствено ателие. Ограниченото количество от всеки модел гарантира автентичност. Високият клас опаковка и внимание към детайла са последният завършек на луксозния стил.

Lèramur е компания, която поставя на пиедестал естествената красота и нежност, които да покажат най-добрата част от женската душа. Именно поради тази причина, Lèramur смята за неизменна част от мисията си да дарява всеки месец средства на фондация за хора в неравностойно положение.

КЛАСИЧЕСКАТА МАЛКА ЧЕРНА РОКЛЯ

Ванеса харесва изчистените силуети и визии. Тя следва световните модни тенденции и изработва моделите в базови цветове – черно и бяло, като по този начин се гарантират големи възможности за комбинации. Най-актуалните дизайни са стилни рокли без много акценти. Нейният прочит на задължителната за всеки дамски гардероб малка черна рокля е изработена от висококачествена дантела със сатенирана подплата и изящни презрамки, които подчертават раменете. Три компонента, които я превръщат в безспорно задължителен избор за всяко изискано парти и всеки сезон.

БАЛНА ЕУФОРИЯ

Всеки месец май ни носи още повече цвят и заради така любимите абитуриентски балове, които у нас все повече приличат на партита като тези на големите филмови или музикални събития. Независимо какви са тенденциите, стандартно всяка година се залага на стил и класа, които най-ефектно да отличат красотата на младите дами. Роклите на Lèramur предлагат опции и за къси, и за дълги варианти, като залагат на класиката, която да остане освен неповторим спомен в гардероба, и тоалет, който да влезе в употреба с години напред. Като най-гореща тенденция бих посочила руския сатен или дантела с бляскави частици, които са поставени прецизно и придават усещане за финес и лукс. 

С Lèramur можете да представите най-изящно себе си на всяко едно събитие, от забавна парти вечер с приятелки до най-изисканата сватба. Неминуемо да създадете цялостна визия, която да подчертае вашата естествена красота, да прикрие леките несъвършенства и да акцентира върху най-атрактивните ви черти и извивки. Брандът предлага богата гама от материи и форми, които помагат за персонализирането на всеки тоалет. Този индивидуален подход е сигурна заявка за това да се превърнете в звездата на вечерта, но да имате в гардероба си тоалет, който вярно да ви служи и за други по-специални събития. 

БЯЛО СЪВЪРШЕНСТВО

Приказната бяла рокля е моден властелин тази година. Стил, който се налага от водещите марки в световен мащаб. Моделите в бяло от Lèramur създават една неповторима визия за всяка жена, която иска да изглежда стилна дори в ежедневието. И макар да е едва месец май, летните почивки, а и топлите дестинации са на един полет разстояние. За тези воаяжи, от Lèramur са ни подготвили ефирни предложения в бяло. Женската ни суета винаги ни предизвиква да искаме да блестим всеки ден. Тази пролет буфон ръкави и шифонените ефектни акценти са тотален хит, а и са много функционални. В зависимост какви аксесоари и бижута изберете за тези рокли, можете да създадете визия на изкусителка или сладка градска Лолита. Помечтайте в бяло с Lèramur!

Брандът вече може да бъде открит освен онлайн и на две физически локации в София

*ул Солунска 48

*Черни Връх 75

Количка