Fashion

Писмо от редактора

Секс

Сутрин. Бяла мъжка риза, захвърлена на пода. Смачкани чаршафи. Празна бутилка вино. Тяло в тяло. Душа в душата. Никога не е просто секс. В разгара на лято 2024 кипим от емоции. Опияняваме очите си с безкрайни залези. Нощите са кратки и не ни стигат. Дните са дълги и ги изпълваме със смисъл.

Със страниците на новия брой на Code Life ви изпращаме на обиколка из най-модните локации по света. Разхождаме ви в Града на греха. Палим Maserati-то си и под звуците на мощния му двигател отпрашваме за морето, където няма време, задръжки и дрехи. Има просеко, музика и безвремие.

Но преди това ви срещаме с 4 жени и покоряваме заедно града. Те са цели Вселени. Актрисите Саня, Елена, Рая и Елеонора слизат от големия екран и театралната сцена и се настаняват в сърцата ви.

Story

 Истински, красиви, модерни. Говорим си за магията на изкуството, мъже и секс. Събличаме душите им, сменяме роклите, за да ги превърнем в Wonder Women. Настанете се удобно, защото пътуването си заслужава. След него няма да сте същите. 

Ще възбудим въображението ви. Ще погалим сетивата ви. Ще разголим душите ви. Не искаме лятото да свършва. А то едва сега започва. Още на следващата страница.

Редактор: Александра Томова

Fashion

Писмо от редактора

Секс

Сутрин. Бяла мъжка риза, захвърлена на пода. Смачкани чаршафи. Празна бутилка вино. Тяло в тяло. Душа в душата. Никога не е просто секс. В разгара на лято 2024 кипим от емоции. Опияняваме очите си с безкрайни залези. Нощите са
кратки и не ни стигат. 

Дните са дълги и ги изпълваме със смисъл. Със страниците на новия брой на Code Life ви изпращаме на обиколка из най-модните локации по света. Разхождаме ви в Града на греха. Палим Maserati-то си и под звуците на мощния му двигател отпрашваме за морето, където няма време, задръжки и дрехи. Има просеко, музика и безвремие. Но преди това ви срещаме с 4 жени и покоряваме заедно града. 

Те са цели Вселени. Актрисите
Саня, Елена, Рая и Елеонора слизат от големия екран и театралната сцена и се настаняват в сърцата ви. Истински, красиви, модерни. Говорим си за магията на изкуството, мъже и секс. Събличаме душите им, сменяме роклите, за да ги превърнем в Wonder Women. Настанете се удобно, защото пътуването си заслужава. След него няма да сте същите. Ще възбудим въображението ви. Ще погалим сетивата ви. Ще разголим душите ви.
Не искаме лятото да свършва. А то едва сега започва. Още на следващата страница.

Редактор: Александра Томова

Количка