Code life: Limited Edition

Лято 2024 свежи модни тенденции за сезона

Слънчевите лъчи ни обгръщат с топлина и живот и с тях настъпва времето да обновим летния гардероб. На модния подиум този сезон ще се наслаждаваме на безкрайна гама от цветове, текстури и стилове, които събуждат въображението и ни вдъхновяват да бъдем креативни. За сезон 2024 модните тенденции обещават да бъдат освежаващо цветни и изразителни.

Fashion


Цветове и Принтове

Лято 2024 се отличава със смели и живи цветове, които внушават енергия и радост. Наситени оттенъци на тюркоаз, корал, лайм и сметана доминират в палитрата за този сезон. А цветните принтове като цветя, листа и екзотични мотиви придават динамика и жизненост на модните силуети.


Силуети и Кройки

Лятото е време за свобода на движението и комфорт, затова силуетите за сезона са леки, въздушни и свободни. Макси рокли с разкроени кройки, горещи панталони с висока талия и обемни туники са основният акцент в женската мода. За мъжете – леки ризи с разнообразни принтове и цветове, дънкови шорти и летни сака подчертават непринудения и стилен вид.


Аксесоари и Детайли

Лято 2024 се отличава с богатство от аксесоари и детайли, които придават завършеност на визията. Големи обици и ярки сандали са неизменният акцент в женската мода, докато за мъжете – стилните слънчеви очила и ефектни кецове са необходимо допълнение към техния стил. Особено търсени и предпочитани са актуалните 3D рози, красящи както сака и красиви рокли, така   и са нежни елементи върху обувки и сандали!


Екосъзнателност

Присъединявайки се към глобалните усилия за опазване на околната среда, лято 2024 подтиква към екосъзнателност и устойчиви модни практики. Органични материи и преработени текстили са предпочитани във висшите модни кръгове, като същевременно допринасят за подкрепата на екологични инициативи.

Trend


Ретро полъх

За лято 2024 г. един от модерните и вдъхновяващи елементи е връщането на ретро стила, съчетан със съвременни акценти. Например модните дизайнери  използват силуетите и принтовете от 70-те или 80-те години, но ги обновят със съвременни материи и цветове. Този хибриден подход към модата създава интересни и уникални визии, които са вдъхновяващи. 

Освен това акцентът върху екосъзнателните материали и устойчивите модни практики продължава да бъде актуален и този сезон, като предоставя възможност за по-съзнателно избиране на модни продукти, които са приятни както за околната среда, така и за модния стил.

С лъскавата сцена на модата за лято 2024 всеки има възможността да изрази своята индивидуалност и стил. Нека се потопим в богатството на цветовете, формите и текстурите, които този сезон предлага, и да превърнем всяко облекло в проява на собственото си творчество и естетика.

Количка