Chenot

Почивка за духа и тялото от Chenot Palace и Dea Travel

Усъвършенстван Детокс

Отключете възстановяващите сили на вашето тяло.

Това е основната програма на Хенри Шено и има за цел да предизвика дълбоко пречистване и детоксикация на тялото. Подпомага естествените процеси за отделяне на метаболитни отпадъци и токсини, за възстановяване на дефектни тъкани и за възстановяване на хормоналния баланс. 

Програмата включва медицински консултации, разширени диагностични тестове, нискокалориен хранителен план на растителна основа и целеви лечения. 

Програмата е подходяща за всички и особено за тези, които имат нездравословни навици и водят заседнал начин на живот.

Chenot

Възстановяване и презареждане

Отпуснете мозъка си, съживете тялото си.

Тази програма има за цел да намали стреса, да презареди изцяло естествената енергия на тялото и да възстанови жизнеността му. Започвайки от основните лечения за детоксикация на Хенри Шено, програмата е обогатена със специализирана клинично доказана и патентована невронаучна технология. 

Тази технология осигурява облекчаване на стреса и енергизира тялото. В резултат на това тялото възстановява естествените си ритми, намалява хроничния стрес, подобрява възстановителния сън и настроението, възвръща оптималните нива на енергия и постига пълен потенциал и цялостно здраве.

Тази едноседмична програма е от полза за тези, които са постоянно бомбардирани от различни житейски стресови фактори и се чувстват уморени от натовареното ежедневие.

Анти Ейджинг

Всичко започва с действие днес, за да се запазим за утрешния ден.

Тази програма има за цел да укрепи тялото и да подобри устойчивостта му към предизвикателствата на живота с проактивен подход, а не от реактивната гледна точка на днешните методи и виждания за „болест и лечение“.  Тялото има невероятна способност да подобрява своята функционалност и работоспособност на всяка възраст, умствено и физически, когато му се предоставя правилното количество здравословни сигнали. 

Чрез оценка на начина на живот с помощта на най-съвременна диагностика, специализирани медицински екипи оценяват текущия потенциал на тялото и оптимизират процедурата според нуждите на индивида.

Тази едноседмична програма е предназначена за загрижени за здравето си хора, които искат да поддържат здравословен и физически активен начин на живот на всяка възраст. Насладете се на всяка от програмите на Хенри Шено, в Chenot Palace благодарение на Dea Travel. Повече тук: office@deatravel.net, sales@deatravel.net

Health

Количка