Странни, нови и великолепни:

5 автомобила на 2024 с изключителни цветове

Вероятно този текст ще е един от малкото за автомобили, който всъщност ще се хареса и на дамите...

Нали знаете как господата си избират автомобил? Един куп технически характеристики – двигател, окачване, задвижване, гуми, джанти, джаджи и глезотии в интериора. Може би чак след като автомобилът отговаря на всички гореизброени критерии, мъжете се замислят как точно им се иска да изглежда колата и отвън. 

Е, жените сме доста по-просто устроени може би само и единствено в този аспект от живота… Ние си ги избираме по… цвят!

Colors

А какви цветове има само!

2024 се очертава като доста цветна за автомобилната индустрия. След като сме на прага на създаването на летящи автомобили, производителите са задоволили почти всички технически желания на потребителите. Какво им остава? 

Да се заиграят с цвета, разбира се! Къстамизирането на автомобилите е достъпно за най-богатите – от кожата на волана, през осветлението на тавана, чак до дизайнерските елементи на вратите. Но това са все неща, които виждаме „отвътре“ само ние – собствениците. А какво вижда останалият свят? Цвета на колата!

Ето няколко автомобила на 2024, които определено ще виждаме в гаражите на най-богатите, а цветовете им звучат като наименования на вкусен сладолед, ултрамодерен лак за нокти или нещо друго, което ще впечатли дамите…

01.


Rolls Royce: Twilight Purple

Ако закупуването на Rolls Royce е по джоба ви, то и тоталното му къстамизиране най-вероятно е достъпно за вас. Ще искате най-доброто, нали?

Rolls Royce Spectre 2024 е черешката на тортата. Освен че е електрически автомобил, той се предлага в един необикновен цвят – Twilight Purple. Не сме сигурни как да го преведем – лилаво по здрач? Или пък свечеряващо се лилаво? Най-сигурният начин да се докоснете до този цвят е като си го поръчате.

Purple

02.


Porsche: Frozen Berry Metallic

Като се замислите за Porsche, какъв цвят си представяте? Може би жълто? Ако от немския автомобилен гигант са известни със скоростта и техническото изпълнение на колите, то цветовете определено не са силната им страна. 

Доста са консервативни. Но ето че през 2024 Porsche са решили да разчупят стереотипите. Електрическият Taycan 2024 се появява в цвят Frozen Berry Metallic. Дори няма да се опитваме да преведем този цвят. Той е просто нежно, бледо металическо розово. Чудесен подарък за жената на живота ви, нали, господа?

03.


Cadillac: Celestial Metallic

Cadillac може би не са най-луксозните и стилни автомобили на пазара, но определено пазят зорко историята си и гарантират качество. От 2024 пък се хвалят и с неподражаем цвят – Celestial Metallic. Напомня небе по здрач, нещо между метално и синьо.

Моделът на автомобила е Lyriq 2024 и предлага комфортно возене и релаксиращо пътуване. Идеален за семейни пътешествия на 4 колела.

Metallic

04.


Chevrolet: Cacti

Зеленото със сигурност не е най-предпочитаният цвят за автомобил, дори се счита за един от най-лошите. Но ето че се появява Chevrolet Corvette 2024 в цвят Cacti. 

Името идва от думата „кактус“ и е необичайно зелено. Млечно, бледо и много лъскаво. Всички любители на сивите, белите и металик цветовете спокойно могат да направят една смела крачка извън скучното и да заложат на този цвят. Ще бъдете забелязани, без да се натрапвате.

05.


BMW: Sao Paulo Yellow

Безкрайна морска ивица, дълги летни дни, а в далечината се чува мощният двигател на BMW M3 или M4. И се вижда от няколко километра разстояние заради цвета си. А той е Sao Paulo Yellow. Да, едва ли има друго жълто като бразилското жълто. То е ярко, щастливо, обича да събира погледите на карнавали.

Това BMW определено не е за скучни господа. Ще ви забелязват (и чуват) отдалеч и после дълго ще говорят за вас…

Yellow

Количка