Традиции и класика на Оскарите

На червения килим на най-прочутите филмови награди в света погледите обикновено са вперени в дамите, но и господата имат своя принос за блясъка на събитието.

Доста по-обрани от нежната половина от гостите, все пак и силната половина се подготвя подобаващо за вечерта на Оскарите. Класическият черен смокинг е най-добър приятел на мъжете от всяка възраст, раса или телосложение. С него просто няма как да сбъркаш или да бъдеш обвинен в моден грях. И докато някои залагат на класиката, то други са традиционалисти, но си позволяват да „намигнат“ на модните тенденции с някой по-актрактивен цвят, детайл или кройка.

Както го описаха от CNN – балетно розово. Сакото на Дуейн Джонсън бе именно от онзи розов сатен, от който правят балетните палци по филмите. Огромен, мускулест, приятно загорял, с бляскава усмивка – Скалата изглежда безупречно в розово!

Любим още от Game of Thrones, в момента супер нашумял покрай The Last of Us, Педро Паскал е мечтаната половинка за много дами. На тазгодишната церемония по връчването на Оскарите той бе под ръка с няколко красавици, но беше съвършен и съвсем сам пред обективите. Костюмът му от Zegna му стоеше перфектно, а липсата на вратовръзка и папийонка бе по-скоро секси, отколкото гаф.

Harry Shum Jr. обича дрехите да са подвижни като самия него. Костюмът му за Оскарите е дело на бранда Adeam, който се занимава с дамско облекло, но е създал този модел специално за него. Половин кимоно, половин смокинг, в бяло и тъмносиньо, с изчистени линии и пояс на кръста – истинска свежест на червения килим на събитието.

Остин Бътлър, който изигра вечния Елвис, се очакваше да си тръгне от Dolby Theatre с Оскар… Е, това не се случи. Макар и да изигра Краля на рока, то Остин не почерпи вдъхновение от Пресли за визията си. Той бе заложил на класически смогинг от Saint Laurent. Обаче прическата и погледът му, крещяха „лошо момче”, а той определено има качествата да се превърне в блестяща звезда на холивудския небосвод.

Том Крус сме свикнали да го виждаме с леко скъсана тениска, пропита с кръв и барут, преживял няколко катастрофи, апокалипсиса и какво ли още не… Затова беше истинско удоволствие и лек шок да го видим в класически син костюм от три части и бледорозова вратовръзка. Разрошен по момчешки, усмихнат и велик.

Количка